Viikonloppu - kukkapenkkejä ja synttärit

Viikonloppu hurahtikin reissussa - sunnuntaina pääsin kuin pääsinkin kukkapenkkiä kitkemään. Kesä on vielä siinä vaiheessa, että nuppuja näkyi kokonaisuudessaan enemmän kuin kukkia.

Kyseiseen kukkapenkkiin liittyy eräs vähemmän mukava muisto - meidän Nipsu pääsi kerran sinne karkuun, ja jouduin sen sieltä juoksemaan kiinni. Se suuntasi pionien alle, jossa kieltämättä näyttikin varsin suojaisalta, kun sinne toissapäivänä kurkkasin.


Itse pionit olivat vielä nuppuvaiheessa, kuten kuvasta näkyy. Muurahaiset näyttävät viihtyvän pionin kukissa, mutta niistä ei kai ole itse kukalle mitään harmia. Jatkoin kitkemishommia, kunnes nilkat ja sen jälkeen polvet ilmoittivat, etteivät enää jatka yhteistyötä kanssani.

Kummipojan synttärit menivät mainiosti. 7-vuotias istui viereen ja pysähtyi hetkeksi juttelemaan, juoksi sitten leikkeihinsä ja palasi pian takaisin. Hän näytti oikein reippaalta ja tyytyväiseltä. Syksyllä alkaa sitten koulu.

Oma projektinsa oli kummipojan nuorimman sisaruksen 1-vuotiskuvan ottaminen. Noin tunnin lattialla kyykistelyn ja kuvien räpsimisen jälkeen koossa oli kuutisenkymmentä kuvaa, joista osa oli oikein onnistuneita. Kiitokset isoille sisaruksille - olitte oikein hyviä naurattajia!


Hienon neidin täytyi tietysti käydä välillä katsomassa peilistä, onko kampaus hyvin jne. Samalla se kädessä oleva laukkukin piti tietysti läntätä siihen peiliin - kuinkas muuten (olen kysynyt luvan tämän kuvan julkaisuun).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe