Kirjastopeli, ärtymys ja pelit pian vähemmälle

Rohkenen jo sanoa, että olemme kenties suurimmaksi osaksi toipuneet sairauksista. Omalla kohdallani tämä on tarkoittanut 1,5 kuukauden sairastamista. Pitkä tsemppaaminen on kyllä kieltämättä ottanut voimille.

Tilanne on purkautunut muun muassa niin, että nyt kun minulla on parempi olo, olen ollut äärimmäisen ärtyisä. Pinna on lyhyt kuin mikäkin. Harmittaa, että koko alkuvuosi on mennyt näin. Tilanteet heikon hapen kanssa ovat olleet myös pelottavia.

Luulen, että kun pääsen vähän paremmin liikkeelle, olen vähemmän ärtyisä. Oli mukavaa, kun pääsin eilen ensimmäistä kertaa salille todella pitkään aikaan. Vähän pukkasi kylmä hiki, mutta toimin varovaisesti ja sain siitä huolimatta tehtyä voimaharjoittelua.

Naakka on onneksi ollut terveenä koko ajan. Me suuntasimme yhtenä päivänä kirjastoon. Sillä kertaa sieltä ei tarttunut mukaan kirjoja (no yksi ;) ). Kävimme pelaamassa kaupunkipeliä, jossa oli myös hiven lisättyä todellisuutta.

Peli oli tehty todella hauskasti ja etenimme isoja noppia heittäen. Jälleen kerran on sanottava, että kirjastot ovat pop! Tuona päivänä oli ensimmäinen kerta, kun kävelin hieman pidempiä matkoja. Se oli mukavaa myös.

Touhikin on nyt onneksi taas terve, vaikka ruokahalun palautuminen kestikin kauan. Samassa talossa asuvalla parhaalla kaverilla oli muuten täysin sama tauti sillä eroituksella, että se alkoi 1,5 tuntia myöhemmin kuin Touhilla. 

Jos nyt jossakin olemme edistyneet, niin konsoli- ja kännykkäpeleissä. Pian kuitenkin seuraa taantuma, sillä ulkoilun ja vähän sosiaalisempien aktiviteettien on tultava ykköseksi - onhan sentään hiihtoloma.

Olen varmaan ennenkin maininnut, etten ole mitenkään täysin pelivastainen. Tykkään itsekin pelata. Nyt huonommassa fyysisessä kunnossa olen pelannut mittapuullani paljon, välillä tulee kuukausienkin taukoja. 

Zelda kiehtoo edelleen. Breath of the Wildin tarumainen, jättikokoinen maailma on edelleenkin vain osaksi tutkittu. Pelaan Zeldaa koska tykkään siitä - toisaalta, mitään "ikärajapelejä" meille ei voi sattuneesta syystä hankkia. En ehkä pitäisikään niistä. 

PS. Näin hienoa kirjastoaktiviteettia en olekaan ennen nähnyt. Naakalle kirjasto on muutenkin mukava ja viihtyisä paikka, samoin itselleni.

PPS.







 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe