Kahden ravintolalounaan viikonloppu

Voisin sanoa, että viikonloppu meni mainiosti! Lauantaina tein  pitkän reissun - matkustin metrolla toiselle puolelle kaupunkia siskoani katsomaan. Matka sujui ihan hyvin. Niska tykkää kyllä kulkuvälineistä, mutta hieman inhalta tuntuu, kun metro pysähtyy asemilla ja keinuu sivuttaissuunnassa, kun ihmisiä tulee sisään ja lähtee ulos.

Päivä vain parani, kun lähdimme yhdessä lounastamaan. Olive Garden -ketjukin tuli nyt testattua. Ruoka, lohisalaatti, oli paljon tuhdimpi annos kuin mitä voisi kuvitella. Niska meinasi alkaa särkeä ruokaa odotellessa, ja hain jo seinästä tukea, mutta yllätys yllätys, syöminen paransi olon!

Sunnuntaina kävin taas lounaalla - tällä kertaa ystävän seurassa. Me halusimme sushia, mutta yhtään ravintolaa ei täällä eteläisen Suomen ravintolakeskittymässä ollut auki puoliltapäivin. Väsyimme etsimiseen ja menimme thaimaalaiseen syömään. Siellä istuminen sujui jopa paremmin kuin edellisenä päivänä.

Lisäksi meillä oli viikonloppuna vieraita, leivoin, siivosin, kävelin ulkona... viikonlopun hyvä olotila on kyllä minulle aika poikkeuksellinen!

Ja tänään...niskaa särki ja huimasi jo herätessä. Aamulenkillä oikea silmä sumeni ja iski todellinen kuvotus. Niskaa alkoi särkeä. Oli pakko päästä äkkiä takaisin kotiin. Tämä päivä meneekin sairastaessa - tai sitten olo paranee iltaa kohden.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe