Haasteena kehon oikea puoli

Hei vaan, rva onkin tänään kotosalla ja Naakka kahteen asti päiväkodissa. Sopimuksessani on, että työskentelen 3 - 4 päivää viikossa, pääsääntöisesti kuitenkin 4. Nämä kolmepäiväiset ovat niskani varjelemisen kannalta tärkeitä, pidän niitä aina välillä.

Olen kuitenkin tyytyväinen, että pystyn työskentelemään niinkin paljon. Pystyn myös olemaan töissä vähän pidempään jos on tarvis, kotitöinä pystyisin tekemään enemmänkin, mutta se taas ei työkokeiluissa käy.

Silti se pirulainen rasittuu...eilen olin kuntosalilla, ja tein siellä kaikenlaista. Kokeilin mm. sitä laitetta, jolla treenataan rintalihaksia, ekaa kertaa. Pirhana, en saanut laitetta liikkeelle ennen kuin olin ottanut siitä kaikki painot pois, sain siis pelkät vivut liikkeelle (rva:n pokka meinasi siinä vaiheessa pettää, rintalihaksia täytyy varmaankin treenata vähän enemmän).

Joskus rva on miettinyt, mitkä kaikki lihakset eivät olisi menneet huonoon kuntoon, mikäli tätä niskaepisodia ei olisi tapahtunut. Nyt ongelmakohtia tuntuu olevan vähän joka puolella...Oikean jalan ja käden lihaksia pitäisi parantaa, olen vissiinkin niskakipua varoessani nojautunut lähinnä vasemmalle puolelle viimeiset vuodet, ja siinä kehon oikea puoli on lähtenyt heikentymään.

Kaikki Niskasten lemmikit ovat onneksi hyvässä kunnossa. Tässä Nasu ja Matilda ovat Naakan mummin korissa, kun mummi ja pappa olivat pari viikkoa sitten meillä ja "jouduin" antamaan iltatomaatin keittiössä (isovanhempien vuoteet oli sijattu olohuoneeseen, jossa Nasu ja Matilda tavallisesti illastavat).


Akvaariossa vihreä, hienonhieno levä on nyt poissa, mutta tupsulevä on vallannut melkein koko takaseinän (siis sen hienon, jonka puoliso kiinnitti silikonilla takalasiin). Alkuperäisen levän taisi muuten hävittää limaska-pintakasvi, joka tuli akvaarioon noitamonni Justiinan kanssa, ja josta onnistuin joskus pääsemään eroon. Kaikesta ei näemmä voi luopua!

Intiaaninsulka-tetrat ovat kotiutuneet akvaarioon hienosti. Parvi viihtyy etualalla ja on vilkas ja aktiivinen. Myös kirsikkabarbit ovat aktivoituneet intiaaninsulkien myötä. Niskasilla on edessä uuden suodattimen osto, vanha ei ole tarpeeksi tehokas. Haussa on ulkosuodatin, joka on tarkemmin ajateltuna vähän hankala uteliaan Naakan kanssa.

Naakka viettää kaiken vapaa-aikansa kirjoja katsellen. Eräs suosikeista on "Missä on metsähiiri"-kirja. Siinä ei ole varsinaista tekstiä, mutta kuvia pienine yksityiskohtineen löytyy. Kirja on tarkoitettu oikeastaan vähän isommille, ja siksi rva onkin teippaillut kirjaa sieltä täältä. Kirjan Naakka sai kummitädiltään S:ltä.


Rva:n oma lukutahti on hidastunut hidastumistaan, aikaa ennen ja yhä niin rakkaaseen lukuharrastukseen jää nykyään niin vähän. Tänään rva ajatteli kuitenkin käydä Naakan kanssa kirjastossa, josko sieltä löytyisi lisäluettavaa rva:n kasvavaan lukemattomien kirjojen pinoon.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe

Lastenhuone - tavaranvähennys