Marraskuuta ja tanssia

Voihan vuodenaika sentään! Aamulla piti ensi töikseen kuivata rillit. Pieni sumumainen sade on tavallaan ihan mukava, rillipäille tosin haasteellinen...kotimatkalla ei satanutkaan enää. Lehdet alkavat olla meidän seudulla jo maassa, mutta ruoho on kirkkaan vihreää.

Rva kävelee osan työmatkastaan, eikä sinänsä kärsi hämärästä/pimeästä vuodenajasta. On ihan kivaa varustautua heijastimin ja katsella millaisia sateenvarjoja ihmisillä on (minulla on vaaleansininen ja aniliinin punainen).


Eilen rva harrasti töissä "sisäliikuntaa", ja tuli juosseeksi parisen kilometriä. Vauhti ei tosin ollut päätä huimaava. Se olikin ensimmäinen kerta, kun rva kokeili ratajuoksua sisätiloissa. Täytyy sanoa, että se oli yllättävän hauskaa.

Joskus täytyisi tosin hankkia sisäliikuntakengät. Tosin, rva on erittäin huono raahaamaan mukanaan yhtään mitään. Siksi keksinkin luovan ratkaisun - jarrusukat! Ne rva hankki tramppahallista varmaan vuosi sitten. Oikeastaan taidankin pitäytyä niissä.


Meillä on vähän ruljanssia baletin joulunäytöksen kanssa (rva ei siis tanssi, vaan Naakka). Hommahan toimii niin, että oppilasnäytös pidetään teatterissa, ja Naakkasemme täytyy myös käydä parina viikonloppuna yhteisharkoissa.

Se tarkoittaa sitä, että pakkaan tytölle eväät ja varusteet mukaan, ja jätän hänet teatterille muutamaksi tunniksi. Esityspäivänä hänet jätetään samaan paikkaan kenraaliharjoituksen ja esityksen ajaksi. Viime vuonna saimme tyttösen takaisin noin klo 21.40 illalla.

Jännitin kyllä tuota viime vuonna, kun Naakka oli vasta 4-vuotias. Homma sujui kuitenkin hänen osaltaan mainiosti, ja pukuhuoneissa & lavalla oli kuulemma älyttömän kivaa. Baletti on varsin itsenäinen harrastus, eli vanhemmat eivät muutenkaan seuraa harjoituksia jne. kuten esimerkiksi jalkapallossa tai jääkiekossa...



PS. Tavoitteeni on tämän viikon aikana harrastaa ratajuoksua omalla ajalla - se täytyy tosin tehdä jollakin urheilukentällä, sillä sisäliikuntahalliin en varmaankaan päädy.

PPS. Olimme Naakan baletin avoimissa ovissa, ja totesin, että tytsy on kehittynyt ja kasvanut viime vuodesta valtavasti. Harrastamme nyt tätä, ja jos homma ei jatkossa miellytä, niin vaihdetaan johonkin muuhun tai pidetään tauko koko harrastamisesta.

PPPS. Eilen oli hankala päivä niskan kanssa - sain töissä päänsäryn ja kaulalihakset napsahtivat jumiin - kivulias ja huippaava olo helpottivat onneksi päivän edetessä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe