Välipäivä

Minulla oli keikkatöissä ensimmäinen kuuden päivän työputki, ja suoraan sanottuna tuntui mukavalta, kun sain vapaan perjantain. Työnteko on ollut todella mukavaa, mutta uusien kuvioiden omaksuminen ottaa voimia, joita ei ennestäänkään ole paljon.

Lisäksi byrokratia-asiat ovat tuottaneet päänvaivaa. Jostain syystä en saa tekemistäni opiskeluista jo sovittua ansiosidonnaista, koska lähetän kuulemma aina te-toimistolle vääränlaisen todistuksen milloin mistäkin (ei tietenkään kunnolla neuvota, minkälainen pitää olla).

Edellisten yhdistelmä on ollut varsin väsyttävä ja ahdistava (ainoastaan tuo jälkimmäinen) kokonaisuus. Olen kuitenkin tehnyt loppuvuodesta sovitut asiat, joten rahojen pitäisi olla tililläni. Onneksi nyt tulee jo jonkin verran palkkaakin.

Hauskoja asioita viime viikkoina: lasteni kaverit tuntuvat viihtyvän meillä todella hyvin. Tämä tarkoittaa jatkuvaa meteliä ja rehaamista kerrostalokolmiossani, mutta toisaalta lapset viihdyttävät itse itseään. Olen antanut hyvin vähän jos ollenkaan ruutuaikaa kaveruksille, sillä haluan, että he osaavat leikkiä yhdessä.

Naakan partio muuttui etäpartioksi, mutta Naakkaa se ei näytä haittaavan. Hän on palelevaista sorttia, ja paleltuu nähtävästi tarpeeksi koulupäivinä ja ip-toiminnassa. Täytyy sanoa, että etäpartio on järjestetty Naakan ryhmässä todella hyvin. Tulee tunne, että vetäjät välittävät lapsista aidosti.

Vapaahetkinä olen löytänyt uudelleen Areenan ohjelmatarjonnan. Katsoin parin viime viikon aikana Ivalo-sarjan, ja seuraavaksi haluan katsoa Kaikki synnit -sarjan. Pidin Ivalosta, vaikka se onkin jakanut mielipiteitä. Minusta pohjoinen miljöö on todella kiehtova osa sarjaa.

Selkäni kenkkuilee tavalliseen tapaan. Nyt olen kuitenkin jumpannut päivittäin, minkä olen huomannut auttavan jonkin verran. Eilen illalla jouduin kuitenkin ottamaan särkylääkettä, kun en saanut nukuttua. Syyllinen oli tällä kertaa vasen olkapää. 

Aamulenkkeily on jäänyt vähemmälle päivätyön takia. Tänään pääsin kuitenkin aamulenkille, jolta palasin jäätyneiden reisien kanssa :D Tänään aion kävellä yhteensä 10 000 askelta, mikä vaatii vähintäänkin kauppareissun...

Meillä on viime viikkoina leivottu poikkeuksellisen paljon. On tehty sämpylöitä, mustikkamuffinsseja ja puolukkapiirakkaa. Naakka debytoi eräänä päivänä suklaa-kaurakeksien kanssa. Ainakin sämpylöille olisi luultavasti taas tilausta.

PS. Akvaariossa on pitkästä aikaa muutamia miljoonakalan poikasia. Saa nähdä, millaisia niistä tulee isompana.

PPS. Sauvasirkkalassa on myös taas yksi poikanen. Yhteensä siellä on nyt 5 aikuista sauvasirkkaa, mikä on toistaiseksi ihan tarpeeksi.

PPPS. Yritän taas lukea vähän intensiivisemmin - siis romaaneja. Tällä hetkellä pääosa lukemastani on historiallista, 1900-luvun alkua. Kiehtova ajanjakso uuden ja vanhan Euroopan välimaastossa.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe

Lastenhuone - tavaranvähennys