Se olikin korona

Se olikin korona. Aloin pohtia, ettei nyt ihan normiflunssa ole kyseessä. Sitten muistin, että yksi koronatesti saattaa olla tallessa. Sepä näytti varsin yksitulkintaisen selityksen oireille. Olen siis sairastunut kolmannen kerran.

Niin on myös koko muu perhe.Olen toiveikas, että tämä olisi ensimmäinen kuumeeton päivä sitten keskiviikon. Yskä on kuitenkin aikamoinen ja "räkätauti" tuntuu vasta kunnolla alkaneen. Maku- ja hajuaistia ei myöskään ole, eikä ruokahalua.

Varmaankin saimme sen laivalta. Lasten mielestä se oli silti kannattava reissu ;) Toisaalta, taudin voi saada mistä tahansa, kun sitä on liikkeellä. Luultavasti kenellekään muulle ei tule suurempia ongelmia paitsi minulle. Aloitin kyllä lisäkortisonin hengitysvaikeuksien varalta.

En ole poistunut kotoa neljään päivään. Tässä kotona koko ajan ollessa olen huomannut, kuinka liikkuvaa elämää normaalisti vietän, siis en varmaankaan erityisen liikkuvaa, mutta käyn kuitenkin useassa paikassa päivittäin.

Tänään olen kuitenkin ajatellut suorittaa edes pienen kävelyn hiljaista vauhtia. Ei vielä puhettakaan pilateksesta. Keho on kaikin puolin niin jumissa kuin voi kuvitella. Ei auta kuin toipua askel askeleelta kaikin tavoin.

Töissä on tietenkin yksi vuoden kiireisimmistä ajoista. Sitäkään ei parane kamalasti ajatella nyt. 

Seuraavat päivät kuluvat varmaankin toipuessa ja sairastupaa hoitaessa. Ensi viikonloppuna meillä olisi ohjelmaa, jonka soisi toteutuvan. Päiviä kun laskee, luulisin sen olevan ihan mahdollista. 

Ihan pieniä asioita olen tehnyt. Tosin esimerkiksi eilen tiskikoneen tyhjennys ja uudelleen täyttäminen + pyykkien siirto koneesta kuivuriin saivat hengen salpautumaan ja sydämen tykyttämään. Hitain askelin siis...

Akvaariokalat saivat eilen "viikonloppuruokaa" eli sulatettuja pakastetoukkia ja kurkkua. Luulisin ainakin, että ovat tyytyväisiä vaihtelusta. Gerbiilejä olisin jo halunnut pitää vapaana, mutta en ole vielä toistaiseksi jaksanut. Ehkä tänään...



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Lasten merkkivaatebuumi - tulipahan koettua