Arkipäivä

Niskasilla alkoi arki, tai ainakin melkein. Puoliso on tänään töissä, Naakka tarhassa ja Touhi (ks. uusi lempinimi, Nappe on jäänyt matkan varrella pois). Touhille muuten onnittelut, hän täytti eilen komeat 8 kuukautta!

Pullahdimme tavaroinemme takaisin kaupunkikotiimme sunnuntai-iltana. Sitä edelsi yksi autolastillinen tavaraa lauantaina (kiitos vanhempani, kun hoiditte lapsia). Vielä eilen lähti kokoonpano puoliso, ukki & Touhi maaseudulle muun muassa vaunuja ja vauvan kylpyammetta hakemaan.

Minä hain Naakan tarhasta. Melkein nelivuotiaallamme oli onneksi mennyt hyvin. Jännitimme molemmat, miltä Naakasta tuntuisi siirtyä taas tarharytmiin, mutta ainakin eilen huolemme oli turha - hain hänet kuulemma pois aivan liian aikaisin.

Vietimme Naakan kanssa nykyisellään hyvin harvinaista äiti & tytär -päivää. Päivän kulku oli tavaroiden purkamista (Naakalla ennemminkin seurustelua oman huoneen leluvalikoiman kanssa, joka varmaankin vaikuttaa viime kuukausien jälkeen lelukaupalta).

Kyllä niissä purkuhommissa koko päivä meni, vaatehuoneen säilytystasot ja lattia vaativat vielä fiksausta. Iso urakka olisi myös molempien lasten vaateinventaario, varsinkin Naakalla olisi läpikäytäviä vaatteita vaikka kuinka paljon.

Vaatteista puheenollen - meillä niitä pieneksi jääneitä menee paljon pikkuveljelle. Olen tykännyt hankkia esikoiselle vaatteita, jotka eivät ole kovin sukupuolijaoteltuja. Väreistä nappaan meille mielelläni keltaista, vihreää, oranssia, sinistä ja kirkkaanpunaista.

Jotta tästä ei saisi liian sujuvaa vaikutelmaa, tulee suurin osa vaatteista meille käytettynä, ja näin ollen Naakan vaatekaapin sisältö on myös kaikkea muuta kuin hankintojeni mukaista. Vaatteita tuotetaan aivan liikaa, joten niitä kannattaa myös käyttää loppuun. Vähitellen alkaa painaa myös tytön oma mielipide.

Tänään mahtava suunnitelmani on kärrytellä Touhin kanssa kirjastoon. Emme reissaa pelkästään kirjojen takia, vaan tajusin juuri, että tänään on viimeinen ennakkoäänestyspäivä. Oma ehdokaskin on selkeytynyt viime päivinä, joten ei, kun äänestämään!

Muutenkin on hyvä poistua asunnosta vähäksi aikaa. Nyt meillä ei ole täällä juurikaan luonnonvaloa täällä sisällä, ja kaikenlaista porausta ja nakutusta kuuluu koko ajan. Remonttiaikataulu näyttää tällä hetkellä, että näillä eväillä edetään kesäkuun loppuun asti.

Tilataidetta muuttopäivältä - s-kassien harmoniaa:




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe

Lasten kaverit kylässä - ruokailu