Periksiantopäivät ja palautetta

Rva:lla on ollut perinteiset "periksiantopäivät", eli kroppa jumissa, mutta koska ylihuomenna on jo hieroja, en jaksa nyt tehdä suuria yläkropan liikkuvuuden eteen. Kun hieronta on noin kerran kahdessa viikossa (nyt vähän yli), ei ihan joka päivä jaksa tsempata. Näin se vain on.

Tosin olen kävellyt ja ulkoillut sydämeni kyllyydestä (sydän on varmaankin sitten se, joka alkaa seuraavaksi reistailla). Niskasilla on edelleenkin kaukaisena tavoitetilana ulkoilla Naakan kanssa jo aamupäivällä. No, esimerkiksi tänään aamupäivämme ajankohta oli klo 15.

Menimme leikkipuistoon ja kiersimme metsälenkin vastahakoisen Naakan kanssa. Alle 1-vuotias nuori polvi ulkoilee toistaiseksi vaunuissa (puoli-istuvassa asennossa jo kuitenkin) eikä täten voi vaikuttaa perheen menosuuntaan.

Lisäksi rva kävi vielä alkuillasta itsekseen lenkillä, mitäs muuta tekemässä kuin Pokémoneja nappaamassa. On se kyllä pirullisen liikuttava peli. Erästäkin hahmoa - jota tavoittelen - varten täytyy jaksaa kävellä vielä yli 700 kilometriä eli tuhottoman paljon. Sen voisi toki napata myös kiinni, mutta on kaiken lisäksi niin harvinainen, että eipä ole eteen sattunut.

Edellisellä tekstilläni, blogipohdinnalla oli siinä mielessä mukava kaiku, että sain palautetta! Palaute liittyi tekstieni sisältöön ja oli tarkemmin toivomus aiheesta, josta voisin kirjoittaa blogissani. Se aihe ovat ekojutut, tarkemmin kokeilut, joita olen vuosien varrella kokeillut.

Olen luonteeltani aika idealisti, eli tykästyn helposti asioihin, joiden avulla voi edes pienesti vaikuttaa. Luonto ja sen säilyttäminen kulutusta vähentämällä (ja kiinnittämällä huomiota kulutustavaroiden laatuun) on lähellä sydäntäni.

Tässä kohdassa täytyy jo mainita, että en ole kaikessa ekologinen, en edes tiedä, miten se olisi mahdollista. Ihannoin mahdollisimman luonnonmukaista ja vähämateriaalista elämää, mutta olen kaukana siitä.

Eräänlainen kompromissi ovat tietyt valinnat, joita noudatan. Osa ekokokeiluista on mennyt ihan pieleen, osasta on tullut luontainen osa elämää.

Täten aion tulevissa teksteissäni kertoa blogini pääaiheen ohella ekojutuista, joka onkin minulle mieluinen aihe. Ehkäpä kirjoittaminen inspiroi rva:ta kokeilemaan jotakin uutta ja miettimään tottumuksiaan jatkossakin.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe

Lastenhuone - tavaranvähennys