Terveisiä mökiltä!

Terveiset kuulaanraikkaalta syysretkeltä mökiltä! Rva tapaa käydä mökillä vuosittain erään ystävänsä kanssa. Tämä ystävä on myös oikein kokenut mökkeilijä juurikin meidän mökin suhteen - hän oli mukanamme jo joskus ala-asteaikoina.

Elämme nyt kumpikin hektistä lapsiperhearkea, ja jo melkein kymmenen vuoden ajan olemme viettäneet loppukesästä yhden yhden yön mökillä. Nyt yöpyminen venähti pitkälle syksyyn, mutta mikäs siinä, syysretki on aivan yhtä nautinnollinen.

Minä matkustin ensiksi junalla kaupunkiin x. Ystäväni nappasi minut siitä kyytiin. Sen jälkeen ajoimme hänen autollaan kaupunkiin y, jossa kävimme syömässä ja kaupassa (retken ideana on, että saamme syödä, mitä haluamme).

Mökillä kaikki sujui melkeinpä totutun kaavan mukaan. Oikeastaan suurimman osan ajasta vietimme sohvalla sukankutomisen parissa takkatuleen tuijotellen. Saunan kerkesimme lämmittämään, ja siinä se sitten olikin!

Rva on aina rakastanut näitä mökkireissuja! Varsinkin lasten syntymät ovat kirkastaneet, kuinka upeita ovat retket, joilla voi olla vain aikuisseurassa ilman erityistä ohjelmanjärjestämistä. Minun piti poimia puolukoita, mutta niitä löytyi vain sieltä täältä...skippasin siis koko homman.

Saunaan toki piti päästä  - nelisen tuntia lämmittelimme ja sitten saunoimme 45 minuuttia :D Olisi ehkä päästy nopeammin, jos emme olisi antaneet tulen toistuvasti sammua... Uimaan ei kumpikaan enää tässä vaiheessa syys-lokakuuta halunnut, jopa kuistilla vilvoittelu tuntui oikein viileältä.

Kropastaan rva:lla on kerrankin hyvää sanottavaa: olen saanut rentoutettua erään kiperän kohdan, nimittäin oikean kyljen yläosan. Se on helpottanut sen puolen hartia- ja niskajännitystä. Katsotaan, kestäisikö vaikutus, olo on muutaman päivän ollut helpompi kuin aiemmin.

Nyt aionkin tehdä avaavia lapaliikkeitä päivittäin, jos ne vaikka auttaisivat, kun jännitys on hieman lauennut. Minulla on myös pieni innostus ruveta käymään läheisen kuntosalin jumpparyhmissä ja siellä uimasa myös. Katsotaan, mitä saan aikaan!

PS: Noin vuoden harkinnan jälkeen tilasin loppuviikosta Höö-verkkokaupasta tunikan ja sukkahousut. Yritys on suomalainen, ja lähes kaikki vaatteet valmistetaan Suomessa. Hinta ei ole ihan halvimmasta pääästä, mutta jos vaate kestää ja säilyy suosikkina, siihen voi mielestäni investoida. Tulisi se paketti jo...


Kommentit

  1. Kuulostaa ihanan rentouttavalta reissulta, erityisesti osuus sukankudonnasta! Nim. ryijyn ompelemista aloittanut :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe

Lastenhuone - tavaranvähennys