Rva tavaratalossa

Rva otti tänään suunnan kohti tavaraloa - ja sai matkalla yhden aiheen kirjoitukseensa: huimaus iski! Huimaus on nykyisin jo aika harvinainen vaiva, rva:n niska on tainnut toipua siinä suhteessa ihan hyvin (no eihän sinä mennyt kuin melkein vuosikymmen, Suomi oli melkein 92-vuotias, kun rva niskansa satutti)...

Nyt huimaus liittyi suoraan jumitukseen - edellisestä hieronnassa käynnistä on lähes kaksi viikkoa, seuraava sessio täytyy varata pikimmiten. Se liittyy pään kääntämiseen...kun kääntelin päätäni, tuli tuntemuksia, kuin maa olisi uponnut jalkojen alla alemmas ja palannut äkkiä ylöspäin...aika inhaa!

Kyllä se jumitus vaivaa muutenkin, on kipeä ja tukkoinen olo, siis lihaksissa. Olen viime päivinä (tai oikeastaan iltoina) harjoittanut oikeaa kättäni. Olen Touhin sijaan nostellut kahvakuulaa. Käsi väsyy normaalisti, mutta sitä en ihan tajua, miksi se myös puutuu.

Ah, tavaratalosta...rva ei ole mikään antaumuksellinen shoppailija. Käyn oikeasti tavaratalossa tosi harvoin. Tänään totesin, että ehkä pitäisi. Kun rva menee kirjakauppaan, hän suorastaan rentoutuu. Koska kirjallisuus on tuttua, ei tarvitse pähkäillä koko kauppaa läpi, ja kokemus on miellyttävä.

Nyt kulkuni suuntautui ensin kosmetiikkaosastolle, hankin elämäni ensimmäisen kuivashampoon! Vannoutuneena kotiäitilookin (huh) edustajana suosikkivälineeni hiustenlaitossa on pipo. Se toimii, kunnes se otetaan sisätiloissa päästä pois...

Nyt sain eräältä ystävältäni tarkat ohjeet hyvästä merkistä ja laadusta, ja onnistuin siitä huolimatta kysymään erittäin huolitellulta ja valkotakkiselta (miksi meikkiosastolla pukeudutaan kuin lääkärikeskuksessa) henkilökunnan edustajalta, missä ne merkin x tuotteet ovat.

Sain ystävällisen vastauksen, että siinä ne ovat silmiesi edessä...no missäpäs muualla tosiaan! Myös ohjeistus tuotteen käytöstä oli ystävällistä, se tuntui kivalta.

Niin, kosmetiikka, sisustus jne. vs. kirjaosasto. Ehkäpä rva:n pitäisi hilata itsensä useammin tavarataloon, jotta paikka tulisi tutummaksi. Kaikenlaisia ihmeellisiä tavaroita siellä oli, toki sentään tunnistin suurimman osan. Pieni poikkeaminen mukavuusalueelta eli käynti tavaratalossa oli siis hyvä juttu!

Huomenna rva:n päivä on hyvin epätavallinen: muu perhe suuntaa päiväretkelle Turun linnaan, sinä aikana rva toimittaa joulutontun virkaa kotosalla. Lapset ovat siinä iässä, ettei mitään jouluun liittyvää kertakaikkiaan voi toimittaa heidän läsnäollessaan.

Tai voihan sitä nyt jotakin...eilen leivottiin tyttären kanssa pipareita, eikä todellakaan itse tehdystä taikinasta. Rva:n mielipide on, että edelleenkin taikina on parempaa kuin valmiit piparit!




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe