Huhtikuun kirppiskokemus :)

Kirjoitustauko venyikin vähän pitkäksi. Syy: pudotin vahingossa läppärini, ja se vähän levisi. Pääsi muutama kirous, mutta onni onnettomuudessa, löysin korjaajan, joka oikeasti korjasi vian - pari kaapelia irti. Malli on kuulemma harvinaisen veemäinen avattava, mikä taisi olla suuritöisin osuus korjauksessa.

Kuitenkin, en osaa kirjoittaa muulla kuin omalla koneellani, joten en sitten päivittänyt blogia muutamaan viikkoon. Mitäs meillä...no paljonkin. Ei mitään ihmeellistä, mutta kerronpa tässä tekstissä käynnissä olleesta ja päättyneestä projektista, kirppispöydästä.

Päädyin pitämään pöytää lastenvaatekirppiksellä muutaman viikon ajan. Pelkäsin vähän, ettei menekki olisi kummoinen, koska moni varmaankin välttelee kaupoissa käymistä näinä aikoina. Mitä vielä, ehkäpä välttely oli tullut päätökseen ja sain menemään paljon enemmän kampetta kuin oletin.

Kirpparissa on työtä - täytyy käydä vaatteet läpi, silittää ja hinnoitella...ja roudata kirppikselle. Kävin muutamia kertoja siistimässä pöytää, mutta koska pidin myytävänä olevan tavaran määrän pienehkönä, ei siistimistä ollut liikaa.

Ensimmäisellä viikolla tuotteita meni noin kymmenen kappaletta joka päivä. Toisella viikolla menekki laantui puoleen. Minulla oli myynnissä lähinnä kesävaatteita ja hiukan välikausivaatteita, mikä osoittautui hyväksi ratkaisuksi.

Hinnoittelukin osui näemmä kohdalleen - yleisin hinta tuotteilleni oli kaksi euroa. Siitä huolimatta "tienasin" noin 200 euroa, josta osa meni toki pöytävuokraan. 

Myytävänä olevat koot olivat (pääasiassa) 104 ja 116. Ihan muutama vaate oli tuota pienempi tai isompi. Näille vähän isommille vaatteille on näemmä menekkiä, niitä liikkuu ehkä vähemmän kuin pienempiä vaatteita. 

Itsekin löysin kirppikseltä lapsille mm. kesän ja ensi syksyn vaatteita. En sentään ostellut kovin paljon, jotta vaatekappaleiden määrä myös kotona vähenisi :D Yleensä etsin jotakin tiettyä tuotetta, jonka sitten hankin, jos löydän. 

Alakuvassa näkyy kirppispöytäni viimeisen täytön jälkeen. Näistä tuotteista menikin lopulta melkein kaikki. 

PS. Kirppiskaappi täyttyy jo uhkaavasti pieneksi jääneistä talvivaatteista ;) 

PPS. Löysin jotakin myös lasten "yllätyspakettiin", mikä avataan kesän asuntoautomatkalla.

PPPS. Järkevintä olisi varata pöytä alkusyksyyn (nyt pieneksi jääneet kylmän sään varusteet), mutta katsotaan, millainen tilanne silloin on.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe

Lasten kaverit kylässä - ruokailu