Kirppishommia ja yksinoloa

On kyllä ihan mahdotonta, kuinka paljon pieneksi käyneitä vaatteita meiltä löytyi vielä hetki sitten vaatekaapista. Pidän kyllä hieman toimimattomana, että yksi asunnon vaatekaappi on kokonaan varattu pienille vaatteille. Muuta tapaa toimia en ole juurikaan keksinyt.

Meillä ei ole sukulais- tai tuttavien lapsia, jotka olisivat sopivasti Naakkaa ja Touhia vähän pienempiä...tai on, mutta suhteellisen kaukana meistä. Viime kesänä vein vaatesäkin sille suunnalle, ehkä ensi kesänä toisen. 

Olen jo muutamien vuosien aikana ottanut kahdeksi viikoksi kirppispöydän lastenvaatekirppikseltä. Siinä on jonkin verran hommaa, kun vaatteet täytyy valikoida myyntikelpoisiin (huonokuntoisten kanssa ei ole järkevää yrittää) ja silittää. 

Minulla on nyt ollut pöytä pari päivää, ja noin 15 tuotetta on mennyt. Huokaisen helpotuksesta jokaisen kohdalla :D Huomenna menen taas viemään vähän lisää tavaraa sekä siistimään pöydän. Luultavasti tulen käymään kirppiksellä samoissa toimissa muutaman päivän välein.

Hivenen veemäinen sää on sattunut kahdella viime reissulla. Kun seisoo kantamuksineen bussipysäkillä räntäsateessa, ei nyt ihan varsinaisesti tule "kyllä nyt luonto antaa parastaan" -fiilis. Toisaalta päivän askelet tulevat askelmittariin, kun bussipysäkkikin on kyseisellä linjalla siirretty varsin kauas kodistamme.

Tein mielestäni kirppiksellä myös hyvän löydön: hyväkuntoiset verkkarit Touhille! Ne ovat tässä vaiheessa jo hieno löytö - yleensä kuluvat puhki hyvinkin nopeasti.

Tulin muuten viettäneeksi viisi päivää yksin kotona! Se oli toki mukavaa, mutta myös hieman kummallista. Onneksi en ehtinyt kehittää ainakaan negatiivisia mietteitä, sillä opiskelu vaati täyspitkiä päiviä, outs!

Ehdin kuitenkin hyvin tehdä muutamia asioita: kävin jälleen uimahallissa ja uin kilometrin. Valmistelin vaatteet myyntiä varten. Neuloin melkein loppuun Naakalle tulevat sukat. Katsoin kahta tv-sarjaa eteenpäin.

En oikeastaan tavannut koko aikana ihmisiä. Jotenkin, kun minulla kerrankin on aikaa puuhastella kotiasioita kuntoon, on ihanaa saada keskittyä puuhaan täysillä. Puhuin toki puhelimessa useamman kuin yhden ihmisen kanssa.

PS. Olin todella iloinen, kun viimein näin lapset viiden päivän jälkeen. Heillä oli ollut upea reissu kahdessa eri kylpylähotellissa <3 

PPS. Pääsin Thompsonin pianokoulu 1:ssä lähes puoleenväliin.

PPPS. Touhi teki minulle "esittelyvideon" kylpylän hotellihuoneesta aivan viimeisimpään vessaharjaan ja vuodevaatekaappiin asti, tarkka poika!



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe

Lastenhuone - tavaranvähennys