Kotipäivän iltana

Pääsiäinenkin meni, niin että hujahti. Kevätraivausinto iski, mutta kaksi jälkeläistä estää homman melko tehokkaasti. Tänään tosin laskin Touhin kesän t-paidat...niitä oli 21! Luulenpa, että puolet riittäisi oikein hyvin.

Laitoin myös Nettikirppikselle kahdet Reimatecin kengät, toiset olivat Touhilla käytössä syystalvella, toiset eivät olleet missään vaiheessa sopivat. Kummatkaan eivät ole vielä menneet, mutta toisista on tehty yksi alustava varaus.

Ehkäpä talvi- ja välikausikenkiä pitäisi myydä syksymmällä ja nyt esimerkiksi kesävaatteita - rva ei ole mitenkään pro näissä asioissa :D

Tänään Naakka oli kotosalla pienessä flunssassa, käytännöllisesti katsoen pysyimme koko päivän sisällä lukuun ottamatta Touhia, joka pääsi pappansa kanssa ulos aamupäivällä. Vähemmästäkin tylsistyy, lasten isä saapui hetki sitten omaan "työvuoroonsa", ja minä menen luultavasti vielä lenkille.

Kroppani kaipaisi myös liikuttelua, jota se varmaankin tänään saa fyssarin määräämien liikkeiden muodossa. Minulla piti olla koko ilta melkeinpä vapaata, mutta jäterekka (elektroniikka- ja ongelmajäte) saapuu illalla, ja meillä on sinne kaikenlaista...Laitan siis lapset nukkumaan kuitenkin.

Huomenna Naakka kyllä menee päiväkotiin, hän ei ole juurikaan kipeä nyt. Hänelle kerkesi tulla tylsää, kun ei menty ollenkaan ulos.

Välistä, kun katson melkein 5-vuotiasta tytärtäni, en voi lakata ihmettelemästä, miten kaikki on muuttunut. Viimeisen kuukauden aikana Naakka on innostunut ulkoilusta valtavasti, kun häntä ei pariin viimeiseen vuoteen ole meinannut saada ulkoilemaan millään.

1,5-vuotiaani on paljon innokkaampi ulkoilija kuin siskonsa vastaavassa iässä. Tänäänkin hänellä olisi kuulemma pitänyt olla askelmittari mukana, niin olisi nähnyt, kuinka paljon askelia kerkesi tunnissa tulla.

Rva ulkoilee yleisesti ottaen valtavan mielellään. Olen myös lapsesta asti tykännyt luonnon tarkkailusta. Alkukeväästä minulle on tärkeää bongata ainakin lisääntyvä valo ja linnunlaulu, hupeneva lumikerros sekä lätäköt!

Loppuun latasin muutaman kuvan menneiden viikkojen ulkoiluistamme: nämä kuvat ovat palmusunnuntailta. Jokohan kohta saadaan vähälumisempia kuvia...




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe