Lauantaina shoppailin

Tänään heräsin yhdeltätoista, takana 11 tunnin yöunet - taisi olla hieman univelkaa. Olen ajan kanssa tottunut heräämään aamuisin kuudelta, mutta silti väsymys näköjään kerääntyy. Se on varmaankin sitä paljon puhuttua ruuhkavuosiväsymystä.

Suuntasin toiselle puolelle kaupunkia kauppakeskukseen. En ole himoshoppailija, mutta kun pääsen vauhtiin, mukaan tarttuu kaikenlaista. Yleensä en kuitenkaan osta mitään ihan älytöntä.

Hemtexin näyteikkuna kuitenkin veti puoleensa, ja mukaan tarttui kaksi tyynynpäällistä sohvatyynyihin. Olen pikkuhiljaa löytänyt itseäni miellyttävän olohuoneen värimaailman - muutin tähän asuntoon vuonna 2013...


Kookengästä löysin tummansiniset maiharit lähestyvään vuodenaikaan. Joudun paljon kävelevänä ihmisenä uusimaan kenkiäni melko tiheään tahtiin, mutta välikausikenkiä en ole ostanut moneen vuoteen. 

Kuva ei oikein tee kengille oikeutta - väri on paljon kauniimpi, Malli ei ole äärinaisellinen, kroppani on vaatii ensinnäkin tukevat kengät, joilla on hyvä kävellä. Toiseksi, aion pokkana esiintyä noissa myös mekon kanssa ja lampsia maihareissani fiinimpiin tilaisuuksiin, mikäli sellaisia tulee.


Ei ostosreissua ilman eläinkauppaa...käyn oikeasti jokaisella shoppailureissullani eläinkaupassa :D Kierrän katsomassa marsut, hamsterit, gerbiilit, rotat, matelijat ja akvaariokalat. Voisin viettää eläinkaupassa tuntikausia.

Onneksi kuitenkin selvisin tälläkin kertaa kääpiöhamsterikuumeesta - olen päättänyt, että joko niitä tai gerbiilejä meille seuraavaksi tulee. Uuteen lemmikkiin saisi kuitenkin olla vielä parisen vuotta, jonka jälkeen Touhikin on pikkaisen viisaampi. 

Akvaariokaloja ei rajoitukseni tietenkään koske...mukaan tarttui neljä miljoonakalaa ja kaksi kirsikkasukarapua. En kuvaa heitä tähän, sillä aion myöhemmin kirjoittaa akvaariostani pidemmän jutun. 

Reissun varsinainen heräteostos syntyi kuin syntyikin eläinkaupassa. Olen visusti pitänyt akvaarioni luonnonmukaisena - siihen asti, kun Naakka rupesi vaatimaan sinne kaikenlaista sälää. Tähän mennessä olen suostunut lasikuuliin, joita minulla oli jo valmiiksi kaapissa.

Eläinkaupassa oli kuitenkin eräs koriste, josta tiesin Naakan tykkäävän. Nyt meillä on siis akvaariossa seuraavanlainen koriste:


Mukavaa lauantai-iltaa teille lukijoille :) 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe

Lastenhuone - tavaranvähennys