Maaseudulla vanha jengi koossa ja lepoa

 Minulla oli hieman poikkeuksellinen perjantai. Olin perjantaiaamuna palaverissa työpaikalla, mutta matkustin pikimmiten maaseudulle vanhempieni hoteisiin :D jatkamaan työpäivääni siellä. Luvassa oli vierailu lapsuudenystäväni vanhempien kotiiin tapaamaan Australian-ystävääni ja hänen lapsiaan.

Mukana oli myös ystäväni, joka asuu vielä lapsuutemme paikkakunnalla. Olemme yhdessä Australian-ystävämme nuoremman lapsen kummeja. Vanha jengi oli siis koossa. Keskustelu polveili vaikka missä. Samalla mm. luin 2-vuotiaalle kummitytölleni kirjaa.

Matkaan liittyi myös yhdessäoloa vanhempieni kanssa. En käytännössä juuri koskaan kyläile ilman lapsia, joten sekin oli arvokasta aikaa. "Korkkasimme" Sekunnit-sarjan, jonka ensimmäinen osa oli sellainen, että pakko on katsoa myös seuraava osa.

Lauantaina vietin pitkää aamua vähintäänkin Hesaria lukien. Matkustin alkuiltapäivästä junalla takaisin pk-seudulle. Oletin, että lauantaina puoli kolmeksi Helsinkiin tuleva juna ei ole täynnä. Se oli aivan pirun täynnä. 

Olin eilen sen verran väsynyt, etten ainakaan ollut kovin tehokas eilen. Ei kyllä ollut tarkoituskaan olla. Oli mukavaa, kun molemmat lapset olivat ilahtuneita paluustani. Raivasin Naakan vaatekaappia. Naakka on kasvanut todella paljon, joten kaapista meni noin 30 prosenttia vaatteista kierrätyksen.

Tarkoitus olisi tänään viedä osa kierrätyskeskukseen. Osa "tyttövaatteista" menee ehkä sukulaisille. Osa menee suoraan kierrätyskeskukseen. Osa on käytetty niin puhki, ettei niitä voi siirtää seuraavalle käyttäjälle.

Perheen aikuiset heltyivät ostamaan lapsille Nuuskamuikkunen -muumilaakson melodia -pelin. En ole kerennyt itse vielä kokeilla, mutta peli näyttää mukavalta. Luultavasti kokeilen sitä itsekin ennen pitkää.

Töissä on nyt varsin haasteellinen "työputki", eli suuri osa käytettävästä energiastani kuluu työpaikalla. Siitä syystä en vähään aikaan voi tehdä vapaa-ajastani kovin haastavaa. Kaikenlaista askaretta on, mutta jos saan tehtyä korkeintaan kaksi asiaa töiden lisäksi, olen todella tyytyväinen.

Ulkona on ihan talvi, mutta onneksi ensimmäiset tomaatintaimeni ovat alkaneet nousta mullan alta esiin. Josko tuo talvikin tuosta taittuisi...ainakin on valoisaa :) 

PS. Minulla oli tennarit maaseutumatkallani..oli ehkä täysin väärä valinta lumen seassa :D

PPS. Tänään pääsen taas pilatekseen - mitään muuta urheilua en kävelyn lisäksi olekaan tällä viikolla harrastanut.

PPPS. Nukuin yöllä hyvin. Täydellistä!




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe