Toipumista ja kylvöpuuhia

Sitten pääsi rva detox-kierrokselle... Ei tule mieleen, koska olisin ollut vatsataudissa useaan otteeseen saman talven aikana...Niin siinä kuitenkin käy, kun täällä taudinpesässä asuu. Viime päivät ovat menneet kuin sumussa - ehkä nyt suunta on valoisampaan päin.

Sekä minun että Naakan kunto heittelee - perjantaina olimme jo päivällä varsin hyvässä kunnossa, kunnes tilanne otti takapakkia molemmilla. Yö nukuttiin joten kuten, ja aamulla kummankin olo oli suhteellisen hyvä.

Lähdin lasten kanssa noin puoleksi tunniksi uloskin aamupäivällä. Olimme kuin talviunilta heränneet äitikarhu poikasineen - siristelimme silmiä ja ihmettelimme Suomen kevättalvea.


Saan tänne myös vähän apua iltapäivällä exän muodossa...yya-suhteemme toimii siten, että sairauksien aikana ei täysin noudateta omia vapaita. Katsotaan, mitä silloin keksisimme.

Minulla oli pari pientä projektia tälle viikonlopulle, siis lasten kanssa. Taudin aikana olemme syöneet melkein kokonaisen vesimelonin muutamassa päivässä. Naakka pohti, josko siitä saisi kasvatettua vesimelonin taimia.

En ole koskaan kokeillut, mutta olen kuullut, että se kasvaa köynnösmäisesti. Ehkäpä emme ihan viljelijöiksi rupea, mutta voisihan sitä ainakin taimen kasvattaa. Chilini, kolme pientä taimea ikkunalaudalla, voivat ihan hyvin.

Toinen urakka voisi olla leivonta, mutta ainakin tällä hetkellä rva on sen verran puolikuntoinen, ettei jaksa lähteä kauppaan lasten kanssa. Leivonta saattaa nyt jäädä sellaiselle päivälle, kun olemme vähän paremmassa hapessa.

Saimme perjantaina iloisen uutisen lastensairaalasta: Touhille on nyt putkitusaika - heti maanantaina! Operaatio on nyt siinä mielessä vähän erilainen kuin aiempi, 11 kuukauden iässä tehty, että häneltä poistetaan samalla myös kitarisat.

Näillä toimenpiteillä pitäisi olla vaikutusta sekä korvatulehdusten syntyyn että tukkoisuuteen. Touhi-pieni joutuu vähän toipumaan leikkauksen jälkeen, mutta toivon mukaan kaikki menee hyvin!

Aikamoista tarpomista on ollut tämäkin viikko. Silti rva:sta tuntuu, että oma vahvuus on kuin onkin löytynyt vaikeuksien keskeltä. Toivon vain, että tautikierre menee ohi kohdaltamme, niin saamme levättyä, tankattua vitamiineja ja kerättyä vastustuskykyä tulevaisuuden varalle.

PS: Akvaarioni miljoonakalakanta alkaa olla hyvässä kunnossa - onnistuin viimein löytämään/viljelemään vähän pitkäikäisemmät yksilöt.

PPS: Hallitus, Sote ja Isis-morsiamet ovat olleet lukukiinnostukseni kohteena tällä viikolla - parempi, etten lausu mielipiteitäni yhdestäkään...

PPPS: Kevät ei anna kuulua itsestään muuten kuin valon määrässä - hyvä kai sekin on.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe