Mitä teimme tällä viikolla?

 Mitä olemme tehneet tällä viikolla? Tämä on aina yhtä vaikea kysymys - tilannetta ei helpota, etten ole merkinnyt kalenteriinkaan juuri mitään.

Maanantaina oli työpäivä, luin melkein koko päivän ja odotin, että esseetä varten tarvitsemani kirja tulisi kirjastoon. Kävin ostamassa Touhille kurahaalarin, josta kirjoitin edellisen postauksen. Taisin tehdä makaronilaatikon. 

Ostin muuten myös valokynän, ja totesin etten osaa käyttää sitä :D Tämä liittyy taas meikkijuttuihin. Pääsin myös johtopäätökseen, että jos lähden kauppakeskukseen tyylikkäissä vaatteissa ja meikattuna, tunnen olevani alaston...siksi välttelen kyseistä olotilaa.

Tiistaina minulla oli zoom-keskustelu yhden kurssin ryhmäläisten kanssa, ja päädyin olemaan se, joka esittää kootusti kommenttimme opettajalle ja koko ryhmälle (päädyin myös olemaan vanhin). Kävin hakemassa kirjan, jota tarvitsin. Naakka kävi partiossa ja Touhi pelasi liikaa WiiU-konsolipeliä.

Keskiviikkona Naakka meni ensimmäistä kertaa ystävälleen kylään niin, että he kävelivät sinne kaksin ip-kerhosta. Matkalla oli tullut kova sade, mutta silti 400 metrin matka oli vienyt tytöiltä yli 20 minuuttia. Minä kävin lenkillä Naakan kaverin äidin kanssa. 

Keskiviikkoaamuna oli jumpannut, tehnyt ylävartalotreenin, jolla sain kroppani hieman parempaan kuntoon. Myös appiukko oli kylässä, ja jännitimme yhdessä presidentinvaaleja suuren meren takana. 

Torstaina kuuntelin yhden luentotallenteen, osallistuin Zoom-tapaamiseen eräällä kursseistani ja tunsin itseni tyhmäksi, koska en osannut keskustella mielestäni tarpeeksi monipuolisesti. Tilasimme noutoruokaa Burger Kingistä, koska ideapankkini oli täysin loppu.

Juttelin äitini kanssa pitkän puhelun hyvin tärkeästä aiheesta ennen Zoom-tapaamista, ja olisin voinut jatkaa mielummin puhelua kuin aloittaa uudelleen opiskelun ;) Torstaina oli myös Touhin isänpäiväkahvit päiväkodin pihalla. Minulla oli tosi astmaattinen olo koko päivän.

Perjantaina luin aamun ja koin, etten lukemisesta huolimatta oikein ymmärtänyt, mitä artikkelissa yritettiin sanoa. Puolen päivän aikaan meillä oli Naakan vanhempainvartti, jossa todettiin, että Naakalla on mennyt koulussa hyvin. 

Tavoitteiksi asetettiin oma-aloitteisuuden lisääminen (varmistelee paljon, vaikka osaakin) ja chillaus (Naakka on näemmä perinyt minun kirjallisen kiinnostukseni ja isänsä kapeat kiinnostuksenkohteet :D ) 

Minä puolestani totesin, että tarvitsen hemmetin nopeasti yhden 90-vuotiaan teoksen seuraavan viikon kurssiesseetäni varten. Kiirehdin hakemaan sitä. Opiskelijakirjastossa (ja sen kellarissa) näytti tasan samalta kuin 15 vuotta sitten. Pyörin veivattavien hyllyjen välissä idioottina enkä löytänyt kirjaa. 

Oli pakko suunnistaa hissillä yläkertaan ja kysyä apua. Kirja löytyi onneksi palautettujen hyllystä, eli en ollut suunnistanut täysin väärin. En muista koko palautuskoria 15 vuoden takaa, niin en tajunnut katsoa siitä.

Kotiin päästyäni luin edelleen. Sitten Naakan ystävä tuli meille suoraan ip-kerhosta, jossa Naakalla oli vuorostaan ollut isänpäiväkahvit. Touhi meni naapuriin leikkimään ja minulla oli illalla hieronta. Presidentti valtameren takana selvisi (toivon mukaan) viimein.

  




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe