Uintia ja onneksi vain yksi ohimennyt Wilma-viesti

Minulla on ollut tänään vapaapäivä. Kävin aamulla uimassa. Kun olen oikein reipas, olen altaalla 9.15., koska Touhin voi viedä eskariin vasta 8.30. Ilokseni kanssauimareita oli kerrankin varsin vähän. Vaikka sopu sijaa antaa, ei täpötäysi allas ole yksinkertaisesti kiva.

Kilometri meni 35 minuuttiin, mikä on minun tekniikallani oikein hyvin. Jonkin verran myös hengästytti, varmaankin, koska en ole edelleenkään täysin kuntoutunut edellisviikon vatsataudin jälkeen. Onneksi vatsa on sentään taas kunnossa.

Sain paluumatkalla tilattua Touhille kampaajan...tai siis ainakin puoliksi sain. Sain kotiin soiton, ettei tämänpäiväinen aika sovikaan, koska kampaamossa on sairaustapauksia. Sain ajan huomiselle, katsotaan, miten käy.

Touhi ei varmaankaan muista, koska hän on ollut viimeksi kampaajalla. Hänellä on tällä hetkellä paksu, pitkähkö tukka. Viime kerralla tukkaa saksiessani totesin, etten osaa enää siistiä noin runsasta tukkaa. Aiemmin Touhilla oli ihan lyhyt malli, joka aina ajettiin samaan malliin kotona. Nyt Touhi on halunnut pidemmän tukan.

Touhi osaa kyllä: hän ilmoitti, että haluaa kyllä sitten jonkin palkinnon, kun suostuu kampaajalle. No, kyllä hän sellaisen saa. Olen myös helpottunut, että pehko saadaan viimeinkin siistittyä.

Maanantaina saadiin viimein nikkaroitua komea väliseinä gerbiilien terraarioon. On kyllä meille kaikille huojentavaa, etteivät riitapukarit enää pääse toistensa puolille. Huono puoli on, että kaikkien elintila pienenee. Täytyy ottaa lattialla juoksuttaminen taas säännölliseksi puuhaksi.

Koska materiaalien hankinta vei sunnuntain ja nikkarointi maanantain, Naakka muistutti noin 20.30. että koulun liikuntapäivä on tiistaina. Olihan siitä mainittu Wilmassa aiemmin, mutta se meni varmaan ohi vatsataudin takia.

Oli ehkä hieman huono vanhempi -fiilis, kun piti viestitellä kouluun, ettei omia suksia ole eikä olla aiemmin ilmoitettu, että sellaiset tarvittaisiin. Vastausviesti oli neutraali - Naakalle vuokrataan sukset retkipaikalta. Huh!

Kaikki suoraan Naakkaa koskevat asiat pitäisi kyllä merkitä suoraan kalenteriin. Tässäpä tavoitetta, kun ensi vuonna Wilmasta löytyy kahden koululaisen viestit, apua! 

PS. Uimapukuni alkaisi olla uusimisen tarpeessa. Olen vain niin kranttu kyseisen vaatekappaleen suhteen eikä mikään uusi ole varmasti mukava ;) 

PPS. Kuvaan myöhemmin gerbiilien asumusta uudistuksen jälkeen. Hiirulaisia kiukuttaa, kun ei voiJo enää murtautua läpi.

PPPS. Jos hyvin menee, saamme viikonloppuna mieluisia vieraita :) 




Kommentit

  1. Mä pyrin kirjoittamaan kaiken kalenterin samantien, tuntuu, että joka viikko pitää vähintään joka toinen päivä muistaa jotain spessua. Yksi tuttavani osuvasti totesi, että jos hänen vanhempiensa olisi pitänyt muistaa näin paljon asioita hänen kouluvuosinaan, olisi hyvin mahdollista, että hän kävisi vielä ensimmäistä luokkaa 🤔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Olen miettinyt, onkohan sitä muistamista jo vähän liikaa...tuntuu, että omina kouluvuosina oppilasta vastuutettiin enemmän muistamaan ja kirjoittamaan asioita reppuvihkoon. Silloin mahdollinen sanktio muistamattomuudesta tuli oppilaalle, nykyään se tulee vanhemmalle ;) Itse ehkä painottaisin hiukan enemmän, että oppilas opettelisi itsekin muistamaan varuste- ja muita asioita.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe

Lastenhuone - tavaranvähennys