Mieleen palauttelua

Niskasilla on taas pari päivää enemmän omakotitaloelämää takana. Rva alkaa hieman toipua alkuväsymyksestään, joka syntyi maalle siirtymisestä kokonaisuudessaan.

Tänään onnistuin jopa ulkoilemaan Naakan kanssa, ja koko ulkoilumme ajoittui melkein aamupäivän puolelle. Pääasiassa seikkailimme omalla pihalla Frozen-teeman mukaisesti...

Sillä aikaa kun me ulkoilimme, puoliso hoiti Nappea ja valmisti ruuan. Lounaaksi oli muuten valmiita silakkapihvejä. Kävimme toissapäivänä lapsuuteni K-kaupassa kävellen (mukana olivat sekä vaunut että pulkka, vain aikuiset siis kävelivät).

Kyseinen ruokakauppa on muuten perheyritys, omistajat ovat samoja kuin jo silloin, kun minä olin lapsi. Kauppa ei ehkä pysty kilpailemaan hinnoissa tai valikoimassa, mutta sieltä löytyy aina kaikenlaista hauskaa. Nuo silakkapihvitkin olivat yhden suomalaisen pienyrityksen tuotteita.

Puolisolla oli hauskaa, kun hän löysi kaupasta pillitikkarin, jollaisia lapsuudessamme oli. En kyllä itsekään muista, koska olen viimeksi sellaista syönyt. Päätin itse selvitä ilman, mutta haluan silti nähdä, kuinka hyvin pilli toimii.


Viime päivinä ja viikkoina tapahtumia on ollut niin paljon, että tuntuu etten muista asioita, jotka ovat tapahtuneet eilen tai pari päivää sitten. Ehkäpä kokeilen listaa...

Tämän päivän merkittävät tapahtumat:

- Jään rikkominen kepeillä (leikimme Frozen-elokuvan alkua niin, että naapuritkin varmasti kuulivat)
- Luin useita artikkeleita Donald Trumpiin liittyen ja totesin, että sitä hän varmaankin juuri halusi.
- Seurasin Napen kehittyvää jokeltelua ja olin tunnistavani monta "oikeaa" sanaa.
- Puhuin pitkän puhelun schwarzwaldilaisen ystäväni kanssa yhä surkeammaksi käyvällä    englannillani (onneksi surkeus on molemminpuoleista) Facebookin kautta. Näimme toisemme viimeksi vuonna 2012 Helsingissä.

Huomenna:

- toivon pääseväni oikein pitkälle lenkille
- käymme lähikaupungissa ostoksilla
- pidämme ehkä saunan lämmityksessä yhden päivän tauon
- ne pirhanan rintarangan liikkuvuusliikkeet...


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe