Selkä ja vaatekaappishow

Selkäni kramppasi viikko sitten, kun kävelin töihin. Työpäivä olikin sitten varsin tuskallinen. Ongelmapaikka on melkein kyljessä, selän keskellä. Jopa hengitys sattui ja lihasrelaksantin ja särkylääkkeen yhdistelmä pelasti lopulta.

Siihen nähden, kuinka paljon selkäni ja niskani kipuilee, syön todella vähän edes normaaleja särkylääkkeitä. Lihasrelaksantteja käytän noin kaksi kertaa vuodessa tai harvemmin. Ne kuitenkin auttavat, mikäli tilanne menee ihan kamalaksi.

Hieronta auttoi toissapäivänä selän kokonaistilannetta, mutta kipeytti samalla kramppikohdan uudelleen. Rva ei tietenkään ole tulossa vanhaksi, aina on kyse jostakin muusta!

Viime päivät tilanne on ollut aika herkkä, mutta toivottavasti se on nyt menossa parempaan päin. Näissä tilanteissa muistan yhä selvemmin, miksi olen kääntänyt uravalintani päälaelleen ja menen koko ajan poispäin päätetyöstä.

Eilen kävelin paljon (jouduin keskelle vesisadetta tai sitä hemmetin otus-myrskyä, jonka piti alkaa vasta parin tunnin päästä). Illalla tein vähän vatsalihaksia, vinot sattuivat selkään sekä 8 kilon painon kanssa kylkiä, jotka ovatkin nyt kipeät, mutta hyvällä tavalla.

Toivon että selkä alkaa toimia paremmassa yhteistyössä ensi viikolla. Istumista tulee kyllä verrattaen paljon myös ensi viikolla, koska opiskelut jatkuvat. Eroa lapsista on myös luvassa, koska minun täytyy tehdä läksyni joskus.

Eilen kävin lasten vaatekaapin kimppuun. Pois lähti pieniä vaatteita, ei kuitenkaan kovin paljon - olin syksyllä jättänyt sen verran isoja kokoja molempien kaappeihin. Se on kyllä hitaampaa ja rasittavampaa hommaa kuin luulisi.

Tarvetta ei ole tänä kesänä kovin monelle asialle - lähinnä täytyy katsoa kenkätilanne ja hankkia Touhille muutamat shortsit. Touhi tarvitsee luullakseni myös uudet uimahousut. Oikeastaan ensimmäiset uimahousut, tähän asti on ollut jonkinlainen aurinkosuojapuku.

Seuraavan kerran vaatetilannetta täytyy katsoa uudelleen ensi syksynä, onneksi siihen on vielä aikaa! Kuvissa näkyy Naakan ja Touhin paitoja. Kesä tulee kulumaan varsin värikkäissä vaatteissa :) Valtaosa on käytettynä hankittua.









Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe