Maskeja ja ulkoilmaelämää

Olen tullut siihen tulokseen, että pärstäni, rillit ja maski eivät kertakaikkiaan sovi yhteen :D Olen käyttänyt kaikki kikkakolmoset, mutta kun rillit huurtuu, niin ne huurtuu. Hyvänä talkoolaisena pidän maskia, ja joko rillejä, jolloin näen huonosti tai sitten ilman rillejä, jolloin näen...huonosti.

Sinänsä olen tottunut maskeihin, miten niitä ilman osaa enää ollakaan sitten joskus. Muutoin ottaisin sen "sitten joskus" -ajan vaikka heti, on tässä niin paljon tätä säätöä ja sählinkiä. 

On oikeasti stressaavaa huolehtia oma astmataso sellaiseksi, etten yski liikaa julkisilla paikoilla. Lapset ovat sitten asia erikseen. Touhi oli maanantain ja tiistain kotona flunssan takia ja kävi neljännessä koronatestissään - nyt hänellä on neljän suora, negatiivisia kaikki.

Naakka sai ip-kerhosta huomautuksen, että hän yskii. No, flunssasta on vasta kolme viikkoa ja lasten yskä taitaa olla pitkittynyttä vasta kahdeksan viikon jälkeen - onneksi uskoivat tämän selityksen ainakin toistaiseksi. 

Jätin sanomatta, että asiaa voisi auttaa, jos ip:ssä ei oltaisi ihan kurjimmilla sadesäillä koko ajan ulkona - Naakka palautuu iltapäivisin kotiin huulet sinisinä ja vähintäänkin lahkeet märkinä. Hänellä on sadevaatteet, mutta näemmä nekin ennen pitkää falskaavat jostakin.

Toki koronaohjeistukset tulevat ylhäältä, ja niitä on pakko noudattaa, mutta saattaapa mukana olla myös hiukan soveltamista. Ulkoilu on toki tärkeää, mutta rajansa kaikella.

Rva:n loput kolme kurssia starttaavat ensi viikolla. Niistä pitäisi saada yhteensä 15 op, eli luulen, että loppuvuodesta piisaa töitä. Alkuvuotta en edes vielä uskalla ajatella, mutta silloin pitää vähintäänkin tehdä hakemus ensi syksyn opiskeluja varten.

Kurssit tulevat olemaan etäkursseja, mikä on tämänhetkisessä tilanteessa oikeastaan helpotus. Harmittelin aikani, etten pääse yliopistolle luentosaleihin, mutta nyt käytännöllisyys on alkanut voittaa - en tarvitse päivän aikana aikaa siirtymisiin, joten minulla on suurempi mahdollisuus saada hommat hoidettua työpäivien aikana eli silloin kun lapset ovat poissa.

Tälle viikonlopulle onkin vähän erilaista, metsäistä ohjelmaa tiedosssa ;) Rva pakkaa tänään reppunsa ja hyppää junaan, ja palautuu reissultaan sitten aikanaan.

PS. Minun kotityötaidoillani on upeaa, että olen tällä viikolla saanut vaiheittain jääkaappini siivottua. Miten onkaan, että siivouksen jälkeen lupaa itselleen, ettei päästä tilannetta karkaamaan käsistä - ja palaa asiaan parin kuukauden kuluttua aloittaakseen taas alusta.

PPS. Naakalla on huomenna elämänsä ensimmäinen partioleiri (päiväleiri). Katsotaan, mitä typy tykkää leirielämästä ja innostuuko hän joskus osallistumaan leirille, jossa ollaan yön yli.

PPPS. Sauvasirkkojen, siis uudemman sukupolven, lukumäärä on supistunut kolmeen - ehkäpä nämä kolme korvaavat isommat kolme, kun heistä aika jättää (mikäli nämä kolme nyt selviytyvät aikuisuuteen asti). 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe