Loma-arkea kuluneella viikolla

Meillä oli Naakan kanssa rauhallinen, pääasiassa mukava viikko. Touhi tykkäsi kesäleiristään valtavasti, ja katsommekin, josko hän haluaisi aloittaa partioharrastuksen syksyllä. Se on tosin koriksen kanssa samana päivänä, mutta katsotaan.

Maanantaina teimme makaronilaatikkoa (Naakka teki melkein itse) ja kävimme kirjastossa hankkimassa Naakalle uuden kirjastokortin kadonneen tilalle.

Tiistaina vierailimme kissakahvilassa. Alkuun täytyy sanoa, ettei Naakka varsinaisesti kuulu kissoja jumaloivaan osaan lapsista. Ajattelinkin, että menköön siedätyksenä ;) Minun mielestäni kahvila oli upea - kissojen olot näyttivät todella hyviltä.

Naakkakin silitteli kissoja. Enemmän hän taisi pitää kahdesta pupusta, joiden koti kahvila myös oli. Sen jälkeen olenkin kuullut "pariin" otteeseen, että meillä pitäisi kyllä olla kani tai mielummin kaksi. 

Keskiviikkona oli "välipäivä". Tai no, minä kävin salilla ja sen sellaista. Valmistimme Naakan kanssa broilerikastiketta. Ukki tuli kylään, minä lähdin psykoterapiaan. 

Torstaina oli onneksi hyvä sää. Lähdimme Naakan kanssa käymään Suomenlinnassa. Reissu oli onnistunut eikä mukaan reppuihin pakattuja takkeja tarvittu. Suokissa oli mukavan hiljaista, ja merimaisema oli upea.

Kävimme Naakan kanssa myös lelumuseossa ja lelumuseon kahvilassa. Molemmat olivat hyviä kokemuksia. Olen käynyt lelumuseossa leluja katselemassa kerran aiemminkin, olin silloin lapsi, eli joskus 1990-luvun alussa. Kahvilassa poikkesin työporukan kanssa tyhy-päivässä.

Loppu torstai meni toipumiseen, tai olisi mennyt, ellei minun olisi pitänyt käydä ajamassa puutarhapalstan nurmikko. Sen jälkeen meni sitten perjantai toipumiseen :D 

Perjantaina kävin ostamassa lohta ja uusia perunoita. Valmistin ruuan tällä kertaa ilman Naakkaa. Naakka on kiinnostunut ruuanlaitosta, mutta ei hänen nyt lomalla tarvitse joka päivä osallistua. Mukavaa kuitenkin, että Naakalla on kiinnostuksenkohde.

Kävin myös ostamassa uudet lenkkarit. Vanhat alkavat hajota ja saavat toimia tämän kesän ajan palstakenkinä. Luotin Prismaan ja Adidakseen tälläkin kerralla. Merkkitietoinen Touhi kekkaloi uusilla kengilläni ja harmitteli, etteivät omat ole menneet vielä rikki, jotta pääsisi kauppaan ostamaan uusia, huh!

Seuraava viikko kuluu samankaltaisissa tunnelmissa, paitsi että Touhikin on silloin mukana menossa :) 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Lasten merkkivaatebuumi - tulipahan koettua