Viimeinen koulupäivä ja taidenäyttely!

Olen selvinnyt joogahaasteestani tähän saakka melko hyvin. Nyt on kuitenkin jäänyt kaksi päivää väliin, jatkan luultavasti tänään. Minun on pitänyt tarttua erääseen perheeni hyvinvointiin liittyvään asiaan, ja ajatukset ovat kohdistuneet siihen. 

Luulen kuitenkin, että aloitan tänään uudelleen - tai siis jatkan siitä, mihin pääsin. Tämä päivä on varmaankin 23/30. Jooga on ihan mukavaa ja raskastakin, itse asiassa nuo tekemäni harjoitukset ovat olleet todella nopeatempoisia, siis minulle.

Jatkankohan joogaa haasteiden jälkeen? Olisi mukavaa, jos saisin pienen joogahetken joka päivälle ja kenties kehityttyä muutamassa tasapainoa sekä voimaa tarvitsevassa liikkeessä. Katsotaan, mihin rahkeeni tänä kesänä riittävät.

Naakka meni juuri ovesta ulos. Hänellä on nyt menossa viimeinen koulupäivä - siis tänä vuonna. Paljon hyvää ja paljon myös haasteita on mahtunut hänen ensimmäiseen kouluvuoteensa. Sanoin hänelle lähtiessä, että tervetuloa viettämään kesälomaa - ihan kohta. Olisin halunnut olla mukana kevätjuhlassa, ehkä sinne joskus päästetään vanhemmatkin.

Ensi viikolla Naakka on päiväleirillä ja Touhi on päiväkodissa. Minulla on erinäisiä asioita hoidettavana, mutta suoraan sanottuna en ole ollut viime päivinä kovin aikaansaava. Tällaisetkin vaiheet on hyväksyttävä elämässä, kaiken ei aina tarvitsekaan olla suorittamista.

Olin itse asiassa eilen taidenäyttelyssä. Kyseessä oli elokuvaohjaaja Stanley Kubrickin valokuvat Kämpissä. Näyttelyä oli katsomassa samaan aikaan noin viisi ihmistä, joten homma sujui varmaankin koronaturvallisesti.

Helsingin keskustassa (tai pikemminkin puistoissa) näytti, ettei koko pandemiaa olisi olemassakaan. Toisaalta seurueita istui siellä täällä omissa porukoissaan, sekään ei näyttänyt kovin koronaturvattomalta. 

Oli suoraan sanottuna todella kummallista käydä jossakin aikuisten kesken. Vielä kummallisempaa oli penkoa koko vaatekaappi ylösalaisin, jotta löytyi jonkinlaiset "kaupunkivaatteet" :D Valokuvat olivat erilaisia kuin odotin - olin odottanut jotakin abstraktia, näyttely olikin täynnä 1950-luvun ihania valokuvia. Suosittelen!

PS. Kirjoitukseni aikana päätin todellakin jatkaa joogaa tänään - enhän voi jättää haastetta kesken, vaikka päivälleenhän se ei toki nyt mene.

PPS. Ihanaa, kun olemme selvinneet ensimmäisestä luokasta, siis Naakka ;) 

PPPS. Olen kaivannut näyttelyitä ja museoita valtavasti. En oikein jaksa varaussysteemiä, siksi tämä näyttely, johon saattoi vain kävellä, toki museokortin kanssa, sisälle.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe