Keskeneräistä, mutta uuden alku

Kun koti on myllerryksessä, kaikki asiat tuntuvat keskeneräisiltä. Toisaalta se voi olla myös uuden alku. Meillä vaatehuoneen tyhjennyksen lisäksi on pakko tehdä myös vaatekaappien uudelleen organisointi. Lisäksi lastenhuoneen järjestys menee uusiksi - myös Touhi saa vähän selkeämmin omaa tilaa.

Oikeastaan muutoksia tulee koko asuntoon. Vaatehuoneesta saimme paljon tavaraa kierrätykseen. Paljon oli myös pakko säästää, esimerkiksi kausivaatteet. Kun asunto ei kerran vaihdu, haave esimerkiksi eteisestä, jossa olisi useampi kaappi, jää haaveeksi. 

Kenkäsäilytys (sekin vielä kesken) saatiin onneksi pääosin mahtumaan eteisen yläkaappiin. Kausitakit menevät kellarivarastoon. Vuodenaika on nyt sellainen, ettei sinne ole voinut toistaiseksi viedä yhtään takkia, kun käytössä on kevyimmät takit ja kohta tulee talvi.

Ikea-reissun tuloksena (oli hiivatin pitkä reissu) saatiin Naakan soppeen kaksi isoa tyynyä (tyynyliinat jäivät saamatta) oleskelusoppeen. Lattiamatto koostuu kahdesta kylpyhuoneen matosta. Saimme jakkaran, mutta pienet pöydät olivat loppuneet. 

Ne kaikki saatiin kuitenkin jo pikkuhuoneeseen, ja Naakka innostui jo ainakin julisteiden kiinnityksestä. Kaikki muu onkin huoneessa keskeneräistä. Se on hyväkin - sitä ei ollut tarkoituskaan täyttää kerralla. 

Tänään minä luullakseni isken vaatekaappeihin. Tämän tuloksena minun, Naakan ja Touhin olisi tarkoitus saada omat vaatekaapit, joihin toki tulee myös muuta tavarasäilytystä. Tavarat pitää kyllä käydä läpi, koska aika monesta asiasta voidaan varmasti luopua. 

Olin menossa tänään salille, mutta luultavasti menenkin vain Pilatekseen. Muuten en ehdi toteuttaa "kaappiprojektia" kovin pitkälle. Homma tuntuu samaan aikaan raskaalta, samaan aikaan sormia hieman syyhyää päästä asiassa eteenpäin.

On oikeastaan aika mielenkiintoista, että tila ei lisäänny, mutta "taiomme" yhden huoneen lisää. Se vaatii paljon, mutta toisaalta lopputulos on palkitseva monella tapaa. 

Siihen asti, kunnes tämä projekti tulee valmiiksi, on siedettävä keskeneräisyyttä. Toisaalta, monella tapaa hieman omalaatuisia polkuja elämässäni kulkeneena olen oikein mestari keskeneräisyyden sietämisessä. Katsotaan, kuinka paljon asiat edistyvät juuri tänään. Se riittää tälle päivälle <3 



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Lasten merkkivaatebuumi - tulipahan koettua