Myllerrystä asunnolla - vaatehuoneen tyhjennys

Asunnossa käy tällä hetkellä aikamoinen myllerrys. Meillä ei ole neliöitä sen enempää kuin tavallisestikaan, mutta lisätilaa on saatava - Naakalle. Olen jo aiemmin kertonut blogissani projektistamme muuttaa vaatehuone Naakan "päivähuoneeksi".

Nyt syyslomalla siihen on enemmän aikaa. Lapset menivät vähäksi aikaa mummolaan, joten saamme viimein hoitaa tätä asiaa. On pakko myöntää, että arki on sellaista, ettei meillä riitä tällaisiin projekteihin voimia. 

Nyt tuntuu kuitenkin kivalta ajatukselta, jos Naakan oma tila viimein valmistuu. Sitten keväällä 12 vuotta täyttävä "tweenie" saa edes vähän omaa rauhaa. 

Kun vaatehuone tyhjenee, sinne on tarkoitus mahduttaa pieni pöytä ja jakkara, hyllyjä sekä säkkituoli. Ne eivät vissiin ole nyt kovassa huudossa, mutta ehkäpä läydämme jostakin sellaisen. Hyllyille Naakka saa asetella omia tavaroitaan.

Valaistusta pitää vielä miettiä. Toki katossa on kattovalo, mutta jonkinlainen lukuvalo tarvitaan. Sähköpistoke pitää tuoda eteisen puolelta. Ehkä Naakka haluaa jotakin tunnelmavalorimpsua myös. 

Naakalle itselleen on tärkeää täyttää seinät julisteilla. Onpa hauskaa, kun hän saa siihen nyt oman tilan. Hän odottaa sitä nyt niin innolla, että homma on pakkokin hoitaa loppuun :D 

Myös varsinainen lastenhuone tulee kokemaan muutoksia. Naakalle tulee sinne vähemmän tilaa ja Touhi taas saa enemmän. Naakan varsinainen kirjoituspöytä, sänky ja pienempi oma tila jäävät kuitenkin lastenhuoneeseen. Ihan tuo vaatehuonekoppi ei riitä yksinään.

Touhi tulee saamaan hieman uutta myös. Hänelle hommataan luultavasti isompi kirjoituspöytä. Hän on itse pyytänyt "tähtitaivasta" eli pimeässä loistavia tähtiä kattoon. Hänellä on lisäksi  "avaruuslamppu", jonka hän saa kirjoituspöydälleen.

Ensiksi keskitymme kuitenkin vaatehuoneen tyhjentämiseen. Ai miten osaakin olla pirullista hommaa. Aika paljon tavaraa menee roskiin tai kierrätyskeskukseen. Jonkin verran menee myös lasten serkkupojalle. 

Tänään projekti taas jatkuu. 



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Lasten merkkivaatebuumi - tulipahan koettua