Vähän vielä sairastupaa sekä närkästynyt gerbiili

Tällä viikolla oli taas kaikenlaista. Oma olotilani on heitellyt - näillä mielenterveysdiagnooseilla heikompia aikoja nyt vain tulee tasaisesti, ei voi mitään. Voin yleensä pitkiäkin aikoja hyvin, sitten ahdistus taas valtaa alaa.

Lapsilla oli maanantaina koulukuvaus. Vaikka jutun suunnittelee kuinka hyvin, aamut ennen kuvauspäivää ovat kaoottisia. Jälkeläiset saatiin onneksi suhteellisen suunnitellusti liikkeelle, ja luulen, että sieltä tulee mukavat kuvat :)

Lastemme kuvaushistoriaan tuli kolmen vuoden aukko koronavuosina. Kaksi vuotta koulut pitivät taukoa, ja kolmantena vuonna oltiin kipeitä. Se on vähän sääli. Vaikka kuvia räpsitään nykyään tuon tuosta, ovat oikean valokuvaajan ottamat kuvat aivan eri juttu.

Maanantain jälkeen Naakka tuli kipeäksi. Hän sai mitä ilmeisimmin Touhin henkitystieinfektion, ja oli oikein surkeana pari päivää. Naakkaa alkaa lähes aina oksettaa, oli tauti mikä tahansa. Hänelläkin oli kurkku todella kipeänä kuten veljelläänkin.

Torstaina minä puolestani heräsin kurkkukivun kanssa. Pidin saikkupäivän. Minulla oli väsymys, kurkkukipu ja jäätävä toispuoleinen päänsärky. Kykenin kuitenkin eilen etäpäiväilemään suhteellisen onnistuneesti.

Vein eilen Touhin treeneihin. Matka on ihan mukava - T. ajaa pyörällä ja minä kävelen. Oli aika raikas sää, mutta T. ei huolinut takkia treeniverkkatakin päälle. Onneksi kentän ympäristö osui syysauringonpaisteeseen, ainakin suurimmaksi osaksi.

Viikonloppuna vain lepäillään. On tässä kaikenlaista projektia, mutta viime viikonloppuna saatiin liinavaatekaappi kasaan ja sen sellaista. Joka viikonloppu ei jaksa. Nukuin onneksi oikein mukavasti yöllä.

Lapsetkin tarvitsevat viilonloppulepoa. Vaikka meillä ei edelleenkään ole kovin tiukkaa harrastusrumbaa viikoilla, on arki varsin ohjelmoitua. Yleensä keksimme spontaanisti jotakin, esim. leivontaa tai leffailtaa.

On minulla tänään yksi iltameno, mutta siellä ei mene kovin myöhään. Pohdin myös salille lähtöä tässä päivällä, mutta katsotaan.

PS. Suututin varmaankin Albi-gerbiilin. Vaihdoin vähän järjestystä terrassa ja Albin "kotikolo" siirtyi toiseen paikkaan. Nyt hän ei suostu menemään uuteen paikkaan.

PPS. Pääsimme Touhin kanssa Kuninkaan paluu - elokuvaan. Katsomme paperisesta kartasta, mikä tilanne Keski-Maassa kulloinkin on.

PPPS. Treeneistä tullessa alkoi olla jo oikein vilpakkaa. Täytyy itsekin kaivaa kaulahuivi jostakin esille. 




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Lasten merkkivaatebuumi - tulipahan koettua