Myräkkä ja MikuMiku

Kun aloin miettiä, mitä kirjoittaisin tästä kuluneesta viikosta, jäi mieleeni päällimmäisenä keskiviikon myräkkä. Sehän olisi ollut tunnelmallinen tilanne, mikäli minulle olisi osunut siihen etäpäivä. Ei, minun piti aamulla mennä ensin lääkäriin, sieltä suoraan kokoukseen, sieltä illalla vielä psykoterapiaan.

Matka lääkärille oli vielä siedettävä. Taitoin 2,5 kilometrin matkan kävellen. Sieltä takaisin tullessa tihuutti jo vähän. Minulla oli kokous ihan eri suunnassa kuin lääkäri. Haukkasin matkalla vähän ruokaa (onnistuin säätämään e-passin kanssa niin, että maksoin viereiseen ravintolaan...piti vähän selvitellä :D )

Kokouksen aikana katselin ikkunasta ulos - sade ja tuuli vain yltyivät. Pääsin kuitenkin vähällä kastumisella ratikkaan. Matkalla totesin sen olevan poikkeusreitillä. Jouduin kävelemään jo käytännössä kaatosateessa seuraavaan julkiseen - sekin poikkeusreitillä.

Kun pääsin kohteeseeni, piti sukat jo riisua pois. Onneksi siellä oli lainavillasukkia <3 Repun sisältöä piti työkonetta myöten kuivatella, mutta mikään ei kastunut onneksi käyttökelvottomaksi. Täytyy todeta, että selviydyin kaikesta huolimatta. Kotiin piti kyllä siirtyä litimärissä kengissä ilman sukkia. 

Muuten viikko on onneksi sujunut poutaisemmissa merkeissä. Touhilla oli syyskauden viimeinen peli, ja nyt treeniajat muuttuvat talviajoiksi. Vähän katselin kyllä mietteissäni, kun kaksi kertaa viikossa olevat treenit loppuvat vasta klo 20. Se on aika myöhään 8-vuotiaalle. 

Naakka pääsi kaverinsa kanssa ottamaan kuvat "japanikaupassa" valokuvauskoneella. Jakaa en täällä voi, koska olen pitänyt kiinni siitä, ettei lapsiani voi tunnistaa kuvista. Voin kuitenkin kertoa, että kokemus oli hauska :) 

Naakka (ja varmaan moni muukin 11-vuotias) on tällä hetkellä oikein viehättynyt kyseisistä jutuista. En voi väittää. etteivätkö jutut olisi söpöjä. Olisin varmasti vastaavassa iässä ollut todella innostunut. Kävimme vielä lopuksi syömässä ramen-nuudelikeitot - hyvää oli.

Menee vähän ajallisesti sekaisin, mutta tiistai-iltana menin yksin saunaan. Se on jo aika ihmeellistä. Naakka meni Touhin peliin, niin päätin mennä yksin. Pääsin oikein makailemaan lauteilla. Koska kyseessä on lenkkisauna, varmistin pääseväni vatsalihaksillani nopeasti istuma-asentoon, jos paikalle tulee joku muu :D 

Olen myös lueskellut aika paljon. Koitan saada viimein Virpi Hämeen-Anttilan Björk-sarjan viimeisimmän osan luetuksi. Olen suurin piirtein puolessavälissä. 

Olen kuunnellut klassista musiikkia - nyt lähinnä Griegiä. Se muuten toimii aika heikosti kaupungilla - aina tulee meteliä ja musiikkiin hiljainen kohta. Kuuntelin myös hieman jazzia, johon Naakka totesi (kuulemma lainaus jostakin), että tietää aikuisten kuuntelevan lähinnä jazzia ja toisiaan :D 

PS. Varmasti ei nyt lomaviikolla tule yhtään myräkkää, kun on mahdollisuus olla reissaamatta paikasta toiseen ;) 

PPS. Minulle on edelleenkin hivenen epäselvää, mihin asuun futistreeneissä (ulkona) pukeudutaan tammikuussa. Ehkä se vielä selviää.

PPPS. Katsotaan, edistyykö seuraavaksi lukeminen, musiikin kuntelu vai villasukkat.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Lasten merkkivaatebuumi - tulipahan koettua