Työtä ja loman odottelua + lemmikit

Työrintamalla alkaa helpottaa - kohta tulee syysloma ja sijaisuus loppuu. "Keikka" toisessa työpisteessä on ollut pääasiassa mukava. Tekemistä on vielä paljon, ja hoidan edellisen työpisteen työtehtäviä vielä jonkin verran aina jouluun saakka.

Olen pääasiassa vähän huono muutoksissa. Siksi toivon, ettei minulle tulisi vanhassakaan paikassa liikaa työtehtäviä heti alkuun. Olen hiljalleen opetellut kieltäytymistä. Liian kiltille työntekijälle annetaan tehtäviä ylenmäärin.

Sijaisuuspaikastani jään ikävöimään työkavereita - kaikki on mennyt sillä puolella aivan valtavan hyvin. On ollut myös mielenkiintoista tutustua saman firman toiseen toimipisteeseen - paljon on samaa, mutta yllättävän paljon on myös erilaista.

Pääasiassa kokemus muodostui hyväksi, toivottavasti minua ei kuitenkaan vähään aikaan siirretä uudestaan ;) 

Syysloma? Odotan ja en odota. Toisaalta on hyvä saada pieni lepotauko töistä, toisaalta taas ykkös- ja nelosluokkalaisen vanhemmalle syysloma on enemmän tai vähemmän työleiri. On kuitenkin joitakin suunnitelmia.

Haluaisin kovasti päästä mökille joksikin aikaa. Siellä kuitenkin tapaa puhaltaa voimakas ja hyinen pohjoistuuli, mikäli sää on huonompi. Jos viikko on sateinen ja myrskyinen, emme mene. Valtaosa mökkireissun osanottajista ei nimittäin ole vielä vaiheessa, jossa hiljaisuuden kuuntelu ja pelkkä saunominen riittäisivät aktiviteeteiksi - minä kyllä olen.

On myös mahdollisuus, että lapset saadaan isovanhemmille kylään osaksi lomaa. Se olisikin mukavaa, voisi hieman relata itse jonkinlaisten aikuisten aktiviteettien parissa ja toisaalta lapsetkin saisivat edes joskus lomaa vanhemmistaan.

Lemmikit? Lemmikkieläinten pito on pitkäjänteistä puuhaa. Tällä hetkellä ne ärsyttävät useammin kuin herättävät iloa. Kun akvaariossa päästiin kesän jäljiltä yhdestä levätyypistä, valtaa toinen nyt alaa. Kalakuolemilta on sentään vältytty.

Gerbiilit? Heidän kanssaan oli sentään hauska ulkoilusessio eilen. Laitoin keittiön lattialle omenan. Tämä oli kolmikon mielestä älyttömän kiinnostava asia, sitä piti käydä monta kertaa kurkkimassa. Kukaan ei kuitenkaan kunnolla tullut maistaneeksi - ovat vissiin tottuneet liikaa omenalohkoihin :D

Pahaksi onneksi unohdin tällä kertaa tilkitä reiän, minkä tuloksena Puolukka kävi tsekkaamassa tilanteen siellä. Kun menin ärtsynä paikalle, hän pomppasi aukosta ulos ja vilkaisi minuun kuin sanoakseen "Hei, täältä löytyi tällainen paikka, ilmeestäsi päätellen se on kuitenkin kiellettyä aluetta" :D 

Mitä seuraavaksi? No ei ainakaan lisää lemmikkieläimiä.

PS. Hah, vanhassa työpisteessäni on kahvi kahvikoneessa 10 senttiä halvempaa.

PPS. Jos saisi vähän geokätköillä syyslomalla, se olisi mukavaa. Muu perhe ei oikein ole samalla kannalla.

PPPS. Juoksutan gerbiilejä lattialla edelleen liian harvoin. Onneksi saan aikaiseksi edes joskus.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe