Puistoruokailu, ystävä ja kummilapsia

Vaikka viikon piti (perinteisesti ajateltuna) olla rauhallinen laskeutuminen lomaan, siitä muodostuikin varsin aktiivinen. Alkuviikkoon liittyi yksi puhelu töistä, joka ei ollut suoranaisesti kiva, kerron siitä myöhemmin. 

Naakka lähti innokkaana puistoruokailuun heti maanantaina. Hän on nyt itse keksinyt, kuinka hienoa on käydä maksuttomalla lounaalla ja kuinka hyvältä se maistuu ulkoilmassa. No, eka keittolounas sai tuulentuiverruksen takia lehtikuusenneulasia mausteeksi niin paljon, että Naakka sai uuden keiton.

Touhi on ollut vielä tämän viikon päiväkodissa. Se on ollut hyvä ratkaisu, sillä lasten kesälomaviihdyttäminen käy kyllä työstä. Sitäpaitsi, Touhi sai vielä viikon leikkiä vähän kauempana asuvan päiväkotikaverinsa kanssa. Pojat menevät kyllä kouluun yhdessä, ei siis jäähyväisiä.

Touhi on pitkin kevättä ikävöinyt kauas muuttanutta ystäväänsä. Alkuviikosta kohtasi onnenpotku, kun tämä ystävä on ollut vierailemassa kaupungissa . Touhi on saanut tavata ystävää kaksi kertaa tutussa lähileikkipuistossa, ja mukaan on mahtunut toinenkin vanha ystävä (samaa porukkaa päiväkoti- ja eskariryhmästä).

Koska pojat tarvitsevat vielä vanhemmat mukaan, pääsin myös vaihtamaan kuulumisia heidän kanssaan. Samanikäisten lasten vanhemmuus on mukava välillä jakaa ja huomata, miten samankaltaisissa tilanteissa myös toisissa perheissä painitaan.

Torstaina oli taas mukavaa. Pääsimme kyläilemään kummityttöni luona, agendana oli 3-vuotissynttärit. Olimme kuitenkin ainoat vieraat, joten pääsimme kunnolla leikkimään tyttösen kanssa. Siinäpä hieno kolmevuotias :) 

Touhi taisi vähän jännittää "tyttöseuraa". Naakka taas ei jännitä :D , joten leikkiseuraa riitti. Oli myös mukavaa tavata lapsen äiti, joka on pikkuserkkuni. Minä olen "pikkuserkkuparven" toiseksi vanhin, nyt taitaa olla niin, että lähes kaikilla on lapsia. 

Minulla on yhteensä 4 kummilasta. Vanhin on jo 18-vuotias (huhhuh). Hän on upea nuori mies, lukiolainen. Tyttöystäväkin löytyy <3 Kolme nuorinta kummilasta, suloisia kaikki, ovatkin 3-, 2-, ja 1-vuotiaita. Tätä pian 2-vuoriasta näen harvimmin, hän asuu Australiassa. Viimeksi jouluna ja nyt kesällä kyllä taas.

PS. Puiston varsinaiset aktiviteetit eivät ole ainakaan vielä kiinnostaneet Naakkaa, vaan hän on käynyt puistossa vain syömässä.

PPS. Koska puistossa on ainakin vielä myös uima-allas, pojat keksivät, et kahlataan vähän. No, housunlahkeet olivat sitten kokonaan märät. Paljon syvemmälle altaassa ei pääsekään.

PPPS. Olen kiitollinen, kun minut on kutsuttu kummiksi ja sitä kautta osaksi niin monen elämää <3 





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe