Jouluvalmisteluja, pikkujoulut ja gerbiilit

Olen tällä viikolla lähettänyt kaksi joulupakettia (pirun kallista tuo lähettäminen, muuten). Toinen lähti 3-vuotiaalle kummitytölle ja toinen Saksaan ystäväperheelle. Toivon, että paketeista on iloa saajilleen.

Seuraava urakka olisi joulukorttien kirjoittaminen. Olen lähettänyt joulukortteja koko aikuisikäni. Vaikka moni on hommasta luopunut, olen jatkanut, koska niitä on myös kiva saada :) Sekään ei kyllä ole ilmaista, mutta menköön.

Lapsilla on ollut hauskaa, kun joulukuu on alkanut - ne joulukalenterit. Ilokseni ovat myös keksineet Jouluradion. Omasta mielestänikin on ihana juttu, että on näin paljon joulumusiikkia kuunneltavaksi, ja voi vielä valita, minkä tyylistä.

Olin perjantaina ammattijärjestön pikkujouluissa. Koska pikkujouluhistoriani on puutteellisen työuran takia kapea, jännitti vähän, mitä on tulossa. Lisäksi ennen lähtöä alkoi laiskottaa kuten aina, kun on joku iltameno.

Sain istumapaikan läheisimmästä työkaveriporukasta, hyvä juttu. Hieman huonompi oli, että yhteisen ohjelman aikana piti mennä tuntemattomien pöytään. Kaiken lisäksi joukkoon tuli änkyräkännissä oleva mieshenkilö, jonka takia jouduimme vaihtamaan pöytää. Hän seurasi perässä, ja hänet poistettiin ravintolasta. Ei niin kiva tietovisahetki. 

Myöhemmin saimme kuitenkin onneksemme palata vanhaan pöytään. Sen jälkeen oli älyttömän kivaa. Päädyin palaamaan pikkujouluista kotiin kahdelta yöllä :D Eilinen meni vähän väsyneissä merkeissä, mutta tänään on ihan hyvä olo.

Minulla on aina vähän huono omatunto, kun en kerkeä touhuamaan lemmikkieläinteni kanssa niin paljon kuin haluaisin. Heillä on kyllä hyvä ravinto ja puhtaat olot, mutta kaikki extra jää usein vähäiseksi. 

Perjantai oli etäpäivä, joten otin iltapäivällä "työpisteelleni" vähän toisenlaisia kollegoja. Puolukka, Sahpan ja Albi juoksentelivat melkein tunnin pitkin lattiaa, ja minä sain tehtyä vielä muutaman työjutun, jotta mikään ei jäänyt viikonloppuun.

Sinänsä meillä ei ole muita seuraa vaativia lemmikkieläimiä. Meillä on edelleen koiratoive, mutta se siirtyy tuonnemmaksi. Gerbiileistä juokseminen oli hauskaa: he menivät sen jälkeen oikein pitkälle päivälevolle.

PS. Joulukortit löytyy jo, täytyy vain hankkia joulupostimerkit. 

PPS. Nautin todella paljon pikkujoulujen musiikista. Musiikkia tulee niin harvoin kuunneltua porukalla.

PPPS. Ilokseni molemmat lapset ovat viihtyneet ulkona nyt, kun on lunta ja pakkasta. Sinne lähdetään yleensä pulkan kanssa.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe