Lasersynttärit, tautia sekä kotitöitä jaksamisen mukaan

Touhin 7-vuotissynttärit pidettiin viimein. Saimme nopealla aikataululla varauksen Lasersotapaikkaan. minä en oikein ymmärrä mitään, mutta osoittautui, ettei sillä ole suurta väliä :D Paikalla oli 8 poikaa ja Naakka. 

Olin tuolloin (ja ple vieläkin) toipilas. Vältyin siis sodankäynniltä. Käsitin, että kaikilla osanottajilla oli mukavaa. Lasersotilaat saivat kaksi 20 minuutin peliaikaa, joiden välissä oli juomatauko. Sen jälkeen oli synttäritarjoilu.

Tarjoilu oli ihan ok. Kakun virkaa täyttivät donitsit, muuten tarjoilu käsitti sipsejä, karkkia ja sen sellaista. Oikein ok asiakaskuntaa ajatellen 

Touhilla oli mukavaa, ja hän sanoi että synttärit olivat todella kivat. Touhi sai lahjaksi enimmäkseen kirjoja. Se onkin hyvä, nyt on taas luettavaa vähäksi aikaa (kirjastossa käynti kyllä häämöttää ennen pitkää).

Minulla alkoi tosiaan mennä nenä tukkoon alkuviikosta. Aika nopeasti totesin, että poskiontelontulehdushan se siinä. Oikein mojova, päähän sattui kun hypähdin. Loppuviikko onkin sitten mennyt sitä parannellessa.

Eipä ole vielä ainakaan kokonaan parantunut. Hoidan asiaa pääasiassa nenäsumutteella sekä särkylääkkeellä. Alkaa jo vähän ketuttaa, kun on ollut kuukauden verran kipeänä. Jos sairaus nyt edes tämän jälkeen helpottaisi.

Tämä kuukausi on ollut aikamoinen kontrasti siihen, millaista elämäni oli koko syksyn. Olen itse asiassa aika ylpeä, että minulla on useampi kodinulkopuolinen liikuntaharrastus. Uskon, että ne ovat tehneet hyvää.

Jospa parantuisin ja pääsisin taas hiljalleen vähän menevämpään elämään kiinni.


Jos ei voi tehdä jotakin, voi tehdä aina muuta. No, rajatusti, sillä kroppani ei vielä oikein siedä asioita. Eilen ahkeroin Naakan pöydän siistiksi (joo, prosessoimme vielä, että Naakka tekisi sen itse). Olenkin käynyt ihailemassa pöytää sen jälkeen :D

Lisäksi hoidin eilen kertyneen, vähän isomman pyykkisuman. Nyt lapsilla riittää taas oleellisia juttuja kuten sukkia ja alusvaatteita. Pyykin pesemistä on selvästi enemmän, kun lapset ovat kasvaneet ja pyykkikoneen rumpu taas ei.

Yleisesti ottaen olen joutunut ottamaan varsin iisisti. Jos tämä ei parissa päivässä helpota, pyydän lääkäriötä antibioottikuurin. 

PS. 7 - 8 -vuotiaat ovat muuten aika meluisia ja vallattomia päästyään sokerihumalaan!

PPS. Yksi hengitystieinfektio ei voi kestää paljon yli kuukautta..vai voiko.

PPPS. Siivousvuorossa tänään: lastenhuoneen muut osat sekä akvaario tai sauvasirkkala.





 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe