Ei ihan vuoden äiti + asiallinen lääkärillä asiointi

Minulla ei ole ihan vuoden äiti -fiilis myöntäessämme, ettemme ole saaneet Touhin synttäreitä edelleenkään pidettyä. Touhi täytti 7 vuotta loppukesästä. Lähipäivinä saatamme saada homman haltuun. Touhilla oli "sukulaissynttärit" kyllä, eikä hän ole asiasta niinkään häiriintynyt.

Naakka sen sijaan on. Sain aika palopuheen velvollisuuksieni laiminlyömisestä ja lopulta Naakka teki itse varauksen erääseen paikkaan, yhdelle hengelle :D Sitäpä ei nyt sitten ollutkaan niin helppo perua, joten esikoiseni onnistui täydellisesti.

Ei muuta kuin viestiä Touhin kavereille, osa on jo ilmoittanut pääsevänsä. On kuitenkin hyvä saada asia alta pois ja onhan se mukavaa että Touhilla on ystäviä, joita kutsua. Ehkäpä en onnistu tyrimään tämän asian kanssa enää kovin pahasti. Kiitos Naakka!

Fiilikseni ei ole ollut muutenkaan kovin upea. Kävin viimein lääkärillä keuhkovaivojeni takia, ja minulla todettiin keuhkoputkentulehdus ja astman pahenemisvaihe. Lääkäri oli napakka ja asiallinen. Minä olin äärettömän helpottunut hyvästä kohtelusta ja kortisonitablettireseptistä.

Edellinen käyntini samasta syystä toisella lääkärillä...no, hoitotasapainoni on hyvä mutta kuntoni hyvin mahdollisesti huono. Kuntohan kyllä palautui, kun astmaattinen tulehdus viimein loppui. Ai että tuntui kurjalta. 

Varsinkaan, kun kuntoni ei voi olla äärettömän huono 1krt uinnilla, 1krt Pilateksella ja 1krt salikäynnillä sekä noin 9000 askeleen päiväkävelyillä. Ei se varmasti huippukaan ole, mutta kotihommien ja kokopäivätyön lisäksi en pysty parempaan. 

Nyt tunsin olevani lääkäriltä palatessa ihminen.

Jos nyt ensi viikko olisi suhteellisen normaali, kun keuhkovaivojen lisäksi myös vatsavaivat ovat helpottamaan päin :) Jouduin olemaan pari päivää myös sairauslomalla. Olen sellaisella tosi harvoin, koska sairastun harvoin.

Teki kyllä hyvää pysähtyä hetkeksi. Kun hengitys on hankalaa ja yskittää koko ajan, ei vain jaksa enää lopulta tsempata. Oli pakko levätä. 

Jos jotakin nyt kaipaan, niin ulkoilua. Se ei kyllä ole ollut millään tavalla mukavaa näillä säillä, mutta nyt kun aurinko on pari päivää paistanut, mieli on haikaillut ulkoilmaan. Pohdin, jos uskaltaisin kävellä rauhallisesti noin puolen tunnin lenkin.

PS. Jos saamme Touhin synttärit toteutettua, ne pidetään varsin kivassa paikassa :) 

PPS. Tunnen kyllä tarvitsevani näitä "korjaavia" lääkärillä asioinnin kokemuksia :D

PPPS. Mikähän siinä on, että heti kun se aurinko alkaa enemmän paistaa (keittiön ikkunaamme se sitäpaitsi heijastuu vastapäisen talon laseista eikä paista suoraan), tulee heti miltei kesäfiilis - no, bikinikelejä saa ehkä odottaa.





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe