En ole oikein shoppailija...

En ole oikein shoppailija - en oikeastaan vastusta moista, vaan olen ollut aina huono hengailemaan kaupoissa erityisesti ruuhka-aikaan. Yllättäen myös minun vaatekaappini tarvitsee kuitenkin täydennystä silloin tällöin.

En ole vuosikausiin ostanut uutta välikausitakkia. Taisin hankkia edellisen kun Naakka oli vauva, eli lähemmäs kuusi vuotta sitten. Se takki on edelleen käytössä, mutta ymmärrän itsekin, että se sopii nykyään ennemminkin pihalle ja leikkikentälle.

Tänään lähdin kuitenkin kevättakkiostoksille. Ajelin ratikalla kaupoille - kaupassa sisällä huomasin peiliin vilkaistuani että olisin voinut vähintäänkin pestä tukkani - kuka sitä nyt muistaa, kun on viimeiset kuukaudet kulkenut pipo päässä :D

Ensimmäinen kauppa...toinen kauppa...ei juurikaan kevättakkeja. Ainoa visioni oli, etten hanki ainakaan sellaista toppatakin näköistä välikausitakkia. Toinen ajatus oli, ettei ainakaan sinistä - viimeiset kolme hankkimaani takkia ovat sinisiä.

Espritiltä tarttui mukaan kaksi t-paitaa - niitä voi käyttää neuletakin kanssa töissä ja kesäpaitoina.

Loppujen lopuksi päädyin Sokokseen, jonne minun ei myöskään olisi pitänyt päätyä. Kuljin koko naistenvaateosaston läpi ennen kuin löysin takkeja. Joo-o, vaatekaupoissa olisi hyvä käydä vähän useammin, niin asiat löytyisivät helpommin.

Takkeja katsellessa yksi oli heti ensisilmäyksellä yli muiden - vaalea (onkohan tuo nyt shampanjan värinen...) puolipitkä takki, mitenkäs muuten kuin tyyppiä kevyttoppis. Se istui aivan upeasti päälleni.

Ostin takin. Onnistuin visioni toteuttamisessa puoliksi - ostin toppiksen näköisen takin mutta en sentään sinistä. Ostin sen kaupasta johon minun ei olisi edes pitänyt mennä - sain takin 20 prosentin alennuksella. Merkki on muuten Reset.

PS. Takin vuoksi alan jo melkein toivoa kevätkelejä:


PPS: Takissa on hyvin huvittava vetskarihuppu - minut voi käytännössä eliminoida mikäli pärstäni tai ääneni kyllästyttää:


PPPS. Seuraavaksi pitäisi mennä pillifarkkuostoksille - omistan kropan, jolla housujen tilaaminen verkosta on käytännössä mahdotonta...halpisketjujen housut eivät juuri koskaan sovi. Väsyttää jo pelkkä ajatuskin...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe

Lastenhuone - tavaranvähennys