Pieni kylpyläloma

Palasimme eilen pieneltä kylpylälomalta. Kylpylät ovat valikoituneet useimmiten meidän syyslomakohteiksi. Jotenkin pimenevä ja kylmenevä syyssää ja kylpylä sopivat vain niin hyvin yhteen. Lisäksi lapset viihtyvät ja aikuiset myös.

Tämä oli kerta, jolloin en Naakan kanssa poistunut kylpyläalueelta (sijaitsi merenrannalla, ulkoilimme kyllä) ollenkaan. "Miehet" kävivät lätkämatsissa, koska se oli ollut heidän toiveissaan. Oli kuulemma ollut hyvä peli.

Meillä oli kiva junior suite, joka koostui kahdesta huoneesta. Kylppärissä oli kylpyamme, mutta kukaan ei kerennyt sinne. Luulen, että se johtui kylpylästä :D Tämä kyseinen kylpylä on kiva ja pienehkö, ja lisäksi vedensyvyys on varsin ok lapsille.

Naakka on oppinut nyt uimaan niin, että hän uskaltaa uida vaikka ei koko ajan yltäisi pohjaan. Kumpikin lapseni on vedessä varovainen. Touhi osaa jonkin verran uida, mutta hänellä oli kellukkeet mukana, kun menimme syvemmälle. 

Minulla on ysärin kylpylähuuman lapsena melkein lapsenomainen innostus kylpylöihin. Tietysti "aikuismeininki" porealtaineen jne. on mukavaa. Jos kylpylässä on vesiliukumäki, siitä on kuitenkin pakko laskea ainakin kerran.

Sinänsä ns. aikuisten jutut (kylpylässä olisi ollut vesijumppaa ja joogaa) jäivät tulevaisuuteen. Olisin osallistunut joogaan Naakan kanssa, mutta tunti oli kuulemma vain aikuisille. Rauhallinen ja "itämaisista jutuista" tykkäävä N. olisi kyllä varmasti tykännyt.

Minä äidyin hurvittelemaan ja tilasin pippuripihvin! Yleisesti ottaen syön jotakin muuta kuin pihvejä, mutta tämän kohdalla oli pakko tehdä poikkeus. Myös Naakka ja Touhi tilasivat kyseisen annoksen, ja se maistui molemmille.

Naakka alkaa olla jo siinä vaiheessa, että lasten annokset eivät riitä. Touhikin "selviää" silloin tällöin aikuisten annoksista. Eipä siihen voi todeta muuta kuin että aikansa kutakin. Jälkeenpäin on mukavaa muistella pikkulapsiaikaa - aika on jo kerennyt kullata monet muistot ;) 

Itselleni jännintä taisi olla, kun yhtenä päivänä oli mahdollisuus kokeilla fatbike-pyöriä. Minua hermostutti jo valmiiksi, kun en ollut ajanut edes normipyörällä vuosiin. Yllättävän mukavasti fatbike-kokeilu kuitenkin meni. Sillä on helppo ajaa rantahiekalla. Tosin huomasin, että reisilihakseni väsyivät nopeasti. Täytyy varmaan niitä(kin) treenata enemmän.

Pitää lopuksi mainita, että aikaa ei tarvita kultaamaan muistoja tätä lomaa muistellessa. Lasten kanssa sujui todella hyvin, ja heidän kanssaan pystyi tehdä todella monia eri juttuja, eikä suurempia erimielisyyksiä tullut kenenkään välille. Hyvä, että lähdettiin!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Lasten merkkivaatebuumi - tulipahan koettua