Viisi kuvaa tältä viikolta

Olen havainnut, että blogini lukijamäärät ovat kuluneen vuoden sisällä kasvaneet. Olen iloinen, että kotikutoinen blogini kiinnostaa, ketä mistäkin syystä. Blogin kirjoittaminen on yhä hauskaa, ja siihen löytyy yhä aikaa vähintäänkin viikoittain.

Olen joskus pohtinut, pitäisikö blogini ilme muuttaa jotenkin ammattimaisemmaksi, mutta blogissani tekstin sisältö taitaa kuitenkin olla keskiössä kuvia ja muuta ulkoasua enemmän.

Tässä postauksessa ajattelin kuitenkin jakaa kuvia tämän viikon varrelta, sillä kuvapostauksia minulla on blogissani ollut viime aikoina todella vähän. Näemmä en sitten osaa vielä suurentaa kuvia tällä uudella bloggerilla, joten tulevat sitten pieninä.

Kuva1 : Naakka ja Touhi hoitamassa sauvasirkkoja. Toinen teki "sateen" sumutepullolla, toinen asetteli salaatinlehdet paikoilleen. Naakka, 7v, kykenisi hoitamaan sauvasirkat jo ihan itsekin, sen verran yksinkertaisia hoitotoimenpiteitä "keppimme" vaativat. 



Kuva 2:  Touhi onnesta soikeana mummolassa 2,5 kuukautta kestäneen eristyksen jälkeen. Pääsimme näkemään vanhempiani ulkosalla, jossa vietimme nelisen tuntia. Se oli ihanin päivä pitkään aikaan! Voi, kun näkisime loputkin isovanhemmat pian.


Kuva 3: Tämä on "vessapaperimuumio", jonka Naakka taiteili eräänä iltana Touhin tyyny taustanaan. Se piti valitettavasti rikkoa, kun Touhi tarvitse jostakin syystä yöksi tyynyään.



Kuva 4: Tässä on vielä yksi mummolakuva. Lapset halusivat pyöräillä, joten näin toimittiin. Naakalla ja Touhilla on omat pyörät kotosalla, mutta mummolasta löytyy käytettynä seuraavia kokoja. Naakan nykyisen pyörän voisikin pian vaihtaa tuohon isompaan malliin. 

Touhin kanssa on vähän niin ja näin. Poika on todella nopea potkupyörällään eikä näytä olevan ihan vielä opettelemassa varsinaista pyörällä ajoa. Tuossa olisi kyllä apupyörät...ehkä hän potkuttelee vielä tämän kesän.


Kuva 4: Pitäisi päästä kampaajalle! Eilisillan valotus on vähän outo, oikeasti tukkani on noin tumma kuin hiusraja tässä kuvassa. Se on myös aika paksu. Pituus on sinänsä aika kiva, mutta tukkani uloin kerros kuivuu ja katkeilee kasvaessaan, joten latvat olisi mukava päästä katkaisemaan jossain vaiheessa.

Sinänsä "ponnaripituinen" tukka on pitkästä aikaa hauska. Ajattelin, että voisin hankkia jonkin hauskan donitsin ysärin tyyliin. Ylipäätänsä voisin kiinnittää huomiota edes jonkinlaiseen laittautumiseen, kun lähden ovesta ulos.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe

Lastenhuone - tavaranvähennys