Gerbiilien kuulumisia ja lapset muualla

 Gerbiilimme voivat entiseen malliin. Puolukka on nyt 3-vuotias, Albi ja Sahpan 2,5 -vuotiaita. Parin viime kuukauden aikana jaksamiseni on ollut koetuksella, siis ylipäätään. Gerbiilit eivät ole päässeet keittiöön juoksentelemaan. Alkuviikosta ne kumminkin pääsivät.

Ikä ei juurikaan kolmikossa näy - nopeus on yhtä suuri. Nopeita juoksupyrähdyksiä, ja välillä piiloon meno lipaston alle. Heistä on hauskaa löytää leivänmuruja ja sen sellaista keittiön lattialta. 45 minuuttia, ja takaisin kotosalle - nyt aion kyllä "ulkoiluttaa" heitä useammin.

Vaikka jokainen gerbiili on hyväkuntoinen, ne alkavat jo olla hieman vanhoja. Saimme viimein tehtyä päätöksen siirtää terra lastenhuoneesta keittiöön gerbiilien loppuelämän ajaksi. Keittiössä liikutaan enemmän, ja ne saavat katsella, mitä tapahtuu. Luulen, että se on kaikesta kiinnostuneille lemmikkieläimillemme mukavaa.

Naakka & Touhi ovat olleet viime päivät mummolassa ja siirtyvät huomenna vielä toiseen mummolaan. Täytyy sanoa, että kotona on ollut vaihteeksi mukavan hiljaista. Normaalisti meillä ei useinkaan kuule edes omia ajatuksiaan ;) 

Toki minullakin tulee ikävä, jos ero lapsista on pitkä. Nyt ei vielä ole. Olen myös kuullut, että kyläilemässä on tähän saakka ollut mukavaa, ja kivoja juttuja on tehty. Luulen, että "rupeaman" jälkeen lapset palaavat mielellään myös kotosalle.

Ensi viikolla Touhi aloittaa kesäleirinsä ja me Naakan kanssa voisimme tehdä muutamia mukavia asioita. Voisimme esimerkiksi käydä Suomenlinnassa - mennä lautalla ja katsella maisemia sekä käydä jossakin museossa.

Kävin alkuviikosta äänestämässä. Olen usein ollut eurovaaleissa varsin laiska, mutta nyt tuntui siltä, että täytyy käydä. En ole oikein tyytyväinen Euroopan vallitseviin poliittisiin suuntauksiin, ja haluaisin siihen muutosta. Täytyy katsoa, kuinka käy.

Olen käynyt (oikein mielelläni) puutarhapalstalla, tänään viimeksi. Olin jo huolestunut, ettei peruna idä lainkaan. Onneksi nyt viimein näkyi pieniä alkuja. Muutoin kukinta on edennyt nopeasti, ehkä suorastaan vähän liian nopeasti.

Työt ovat tältä keväältä loppusuoralla ja alan jo hieman piristyä. Huomaan kuitenkin, että täytyy muistaa levätä. Niin, ja tehdä mukavia asioita :) 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Lasten merkkivaatebuumi - tulipahan koettua