Tyyntä myrskyn edellä

Niin ne pakkaset lauhtuivat, ja samaa tahtia lisääntyy myös meteli ja kolke pihallamme. Nyt nousevat telineet, ovat jo toisen kerroksen kohdalla. Me olemme kolmannessa kerroksessa... Luulen että telineet ja raksamiehet ovat huomenna tasollamme.

Ensi tiistaina parvekkeiden täytyy olla tyhjennettyinä. Meidän parveke on jo. Jo nyt meteli on sellainen, että Siirsin Napen parvekkeelta Naakan huoneeseen (Naakka on päiväkodissa). Nappe heräilee ääniin ja on luultavasti kiukkuinen koko loppupäivän ohi.

Ihan vielä ei lohduta se, että saamme elokuussa uuden ja ehon julkisivun, mutta ehkä asenteeni muokkautuu ajan kanssa ;)

Nappe..hän on jo 5 kuukautta vanha! Viikko sitten olimme hänen kanssaan neuvolassa (Naakkakin oli mukana, tarhasta oli lomaa vielä viime viikon ajan). Napella on nyt pituutta 67 cm ja painoa 8,4 kg. Kaikki on hyvin, se on onnellisuuden ja kiitollisuuden paikka!

Nappe on oikea hymypoika. Hän tykkää ähistellä ja sätkiä lattialla ja seurata, mitä isosisko tekee. Jos Napsulle laulaa, hän nauttii. Hänellä on oikeastaan kurjaa vain, jos hän on väsynyt tai jollakin tavalla kipeä. No, pienet puutteet motorisissa taidoissa ärsyttävät myös.

Nappe syö jo kiinteitä ruokia, myös liharuokia ja puuroa. Hän syö kaikkea mielellään. Luulen, että ryömiminen on tuloillaan, mutta siihen menee vielä joitakin viikkoja aikaa.

Nappe on kuulunut elämäämme elokuusta 2016 lähtien. Aika on niin lyhyt, mutta tuntuu kuin poika olisi ollut osa perhettämme aina. Odotan, että hän kasvaa ja on nähtävissä, millainen pieni ihminen hänestä on tulossa.

Minä olen tällä hetkellä oikein perusteellisen jumitusvaiheen keskellä. Ikävänä lisäoireena on humina korvissa. Sekin tulee niskajumituksesta. Edellinen hieronta oli jouluviikolla, ja sen kyllä huomaa. Olisin mennyt hierottavaksi toki aiemminkin, mutta hierojani on ollut sairaana. Toivottavasti hän tervehtyy mahdolisimman pian.

Olen ilokseni päässyt kuluneen viikon aikana noin tunnin lenkille joka ilta. Vauhti ei ole päätä huimaava, mutta pyrin siihen, että vähän hengästyy. Tänään lenkkeily jää välistä, kun puoliso on yömyöhään töissä, mutta toivottavasti pääsen jatkamaan taas huomenna.

Tuleva "muutto" stressaa hieman, mutta koitan suhtautua asiaan rauhallisesti. Kuitenkin, ensi viikosta on tulossa rankka. Täytyy toivoa, että asiat sujuvat mukavasti.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe

Lastenhuone - tavaranvähennys