Valmiina lähtöön

Niskaset siirtyvät tänään maaseudulle! Nyt on vasta aamukahvin aika, hetkeä myöhemmin, aamukahvin jälkeen alkaa pakkaaminen. Se alkoi oikeasti jo toissapäivänä, eilen lähti yksi kuorma vanhempieni mukana. 

Tänään siirtyvät tosiaan itse Niskaset sekä toivottavasti loput tavarat. 

Eilen toki, Naakka alkoi aivastella ja yskiä. Iltaan mennessä oli jo noussut kuume ja nenäkin meni tukkoon. Kyllä sitä yhteen muuttoon ainakin yksi flunssatapaus tarvitaan. 

Tänään illalla, toivon mukaan, on yksi etappi saavutettu. 

Aika kovat valmistelut tuo julkisivuremontti teettää, siis jos meidän väliaikaista asunnonvaihtoa ei lasketa. Telineet ovat pystyssä talon molemmin puolin. Toisella puolella on jo huputus, toisella puolella ei. Parvekelasit irrotettiin eilen. 

Iso stressitekijä tuo remontti on, ihan koko talon väelle. Meidän talo on iso, tässä on useita taloja toisissaan kiinni. Meidän asunto on aikalailla keskellä taloa. Remontti alkoi lokakuussa talon toisessa päädyssä ja joulukuussa sitä seuraavassa talossa.

Nyt remontti alkaa meillä ja huhtikuussa naapuritalossa. Kesällä remontti alkaa viimeisessä talossa. Valmista pitäisi olla joulukuussa 2017. Tämä hankalin vaihe on meillä nyt edessä, toivottavasti se on valmis, kun palaamme takaisin. 

Viimeiset kaksi viikkoa melussa ovat olleet hankalia. Hankalinta on, kun Nappe ei nuku metelissä. Hänet täytyy viedä ulos nukkumaan. Sielläkään hän ei oikein nuku, eli vähän hiljaisempi päiväuniympäristö on kyllä todella tervetullut! 

Melu on rasittavaa myös aikuiselle. Tavallisella puheäänellä ei selviä, ja melua on melkein kellon ympäri. 

Nyt keskitymme kuitenkin jo tulevaan. Ensimmäinen viikko sujuu asettuessa, sitten alkaa varmaankin arki. Rva:lla ei ole aiempaa kokemusta matkasta, joka ei ole varsinainen lomamatka, mutta ei varsinainen muuttokaan. Koko perhe on uuden tilanteen äärellä.

Rva kirjoittaa blogiinsa ensitunnelmia uudesta paikasta, kun pääsee rauhassa koneen äärelle. Se ei varmaankaan tapahdu ihan heti. Kuitenkin, toiveissa on mahdollisimman tavallinen arki toisenlaisessa ympäristössä mahdollisimman pian. 

Seikkailu alkakoon.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe

Lasten kaverit kylässä - ruokailu