Miten kylpyläreissu sujui?

Niskasten polskahtelu kylpylässä sujui oikein hyvin! Tykkäsimme kaikki Flamingosta, vaikka satuimme paikalle päivänä, jolloin siellä oli jotkut halvatun syyshulinat (plussaa oli alhaisempi pääsymaksu), ja altaissa oltiin todellakin porukalla!

Flamingossa oli mukavasti ajateltu perheitä rakentamalla "perheliukumäki", jossa saattoi liukua vierekkäin, eikä vauhti ollut liian kova. Liu`uista tykkäävät rva ja hra ihastuivat perheliukumäkeen, mutta Naakan mielestä se oli ihan kamala ja liian hurja.

No, suurin osa loppuaikaa menikin lastenaltaassa (syvyys luultavasti 40cm). Voi että, kun Naakkamme oli onnellinen! Hän syöksähteli, ui käsipohjaa ja laski pienestä liukumäestä. Suurta hupia tuotti skenaario, jossa rva yrittäisi laskea, ja jäisi pyllystään kiinni mäkeen...!

Minä kävin vähän uimassa "matkaa" syvemmässä altaassa. Ei siitä oikeastaan mitään tullut, väkimäärän takia...eli polskahtelemiseksi meni sekin yritys! Kuitenkin, allasosasto oli rakennettu silmää miellyttävällä tavalla, taustalla soi kiva musiikki, ja sekä ilma että vesi olivat lämpimiä - ei hassumpaa!

Meidän 4-vuotias on jo niin vaivatonta seuraa suihku- ja saunaosastolla, ettei rva rasittunut ollenkaan! Toista oli meno pari vuotta sitten, jolloin uimahallireissu meni niin, että toinen vanhempi luotsasi Naakan suihkuosastolta altaaseen, toinen hoiti homman toisinpäin.

Rva:lle tuli mieleen, että nyt vaihteeksi voisi poiketa uimahallissa aina välillä, siis yksikseen. Uiminen on ihan mukava juttu, ja toimii kipeän niskankin kanssa suht hyvin (osa uinnista olisi hyvä hoitaa vesijuoksuna).

Minulla on eräs ystävä, joka ehkä lähtisi mielellään uintireissulle kanssani. Voihan sitä yksinäänkin mennä, mutta eihän se nyt ole ollenkaan niin kivaa!

Yksi syksyn tavoitteista voisi olla myös uikkarin osto. Haussa olisi kokouikkari, joka näyttäisi kivalta ja naiselliselta. Entinen on Umbron "perusmalli", joka silloin oli pakko saada, mutta joka ei nyt näytä yhtään niin mukavalta kuin ennen. Mistähän löytyisi uikkari rva:lle?

PS. Koska minulla oli omaa uima-aikaa, päätti hra käyttää omansa liukumäissä. Putkiin ei hra:ta kuitenkaan huolittu, kaikki laskurenkaatkin olivat varattuja. Naakka lohdutti, ja sanoi että hra voi olla hänen leikissään suuri ja mahtava urosleijona...

PPS. Naarasleijonan rooli jäi sitten rva:lle! Kysyin, mitä leijonat kylpylässä tekevät, mutta en oikein saanut kunnollista vastausta.

PPPS. Nyt ovat taas niska ja selkä sellaisessa jumissa, että rva aloitti särkylääkkeen syömisen kuurina. Edellisestä kuurista on aikaa yksi kuukausi. Huomenna menen hierontaan, jonka jälkeen varaan ajan osteopaatille.

Kommentit

  1. Oletko koskaan päässyt kokeilemaan uimakauluria? Siis sellaista pehmusteetonta tukikauluria, jota voi käyttää uidessa tukemassa niskan asentoa. Ainakin oma uintitekniikkani on sen verran surkea, että uin pää reippaasti ylöspäin nostettuna ja se tietää kunnon kipuhelvettiä jälkeenpäin. Tosin minun matkauimiseni on uitu, koska en kestä yhtään vesiroiskeita kasvoilla tai menetän vedessä syvyys-/suuntavastoni eivätkä kädet ole enää vammautumisen jälkeen auenneet niin reilusti sivuille, että pystyisin uimaan rintauintia.

    Odota vaan niitä liikutuksen kyyneleitä kun Naakka oppii uimaan... ��

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe

Lastenhuone - tavaranvähennys