Polskahtelemaan!

Kun rva on päässyt sanomasta, ettei enää huimaa, niin eikös huimausta ole esiintynyt ihan riittävästi (liikaa) edellisinä päivinä! Se alkoi torstaina, kun niska jämähti jumiin. Oli oikein psykedeelistä kävellä kotiin päiväkodista lasten kanssa, kun kiintopistettä ei meinannut löytää mistään.

Voi että, kun inhoan huimausta! Eilen Naakkakin oli kotona, ja muutenkin päivä oli hektinen, joten mahdollisuudet makuulle pääsyyn olivat olemattomat. Kävin sitkeästi lenkillä (ihan vain oman ajan puutteessa), ja se oli oikein pirullista.

Henkisesti se on rasittavaa myös, sillä "ei taas"-fiilis iskee helposti, kun melkein vuosikymmenen vaivannut huimaustila yllättäen pahenee. Tuntuu, että eikö se jo riittäisi, tämä hampaan pureminen ja sietokyvyn venytys.

Joka tapauksessa, tämä päivä näyttää, mitä tuleman pitää.

Iltapäivällä meille saapuu Touhin seuraksi ukki. Sitten lähdemme Naakan kanssa "palkintomatkalle" kylpylä Flamingoon! Naakka on suoriutunut eräästä tehtävästä hienosti, ja kerännyt suorituksistaan 10 kukkatarraa. Sovimme jo etukäteen, että kymmenestä pääsee Flamingoon.

Touhi taasen on juurikin siinä iässä, ettei todellakaan lähde kylpylään. Naakka taas alkaa olla tosi mukavassa iässä pulikoimisen suhteen - vahtia pitää koko ajan, mutta luulen, että vahtimisesta selviää yksi aikuinen (toinen voi käydä sillä aikaa itsekseen uimassa) kerrallaan.

Ainakin aiemmin Naakka on pitänyt vedessä touhuamisesta kovasti. Uimassa käytiin viimeksi joskus kesällä, ja ainakin se kerta oli mieluinen, vaikka uida Naakka ei vielä yritäkään. Sen suhteen ei onneksi ole kiirettä...

Rva sen sijaan lähtee kekkaloimaan kylpylään joko liian pienissä bikineissään tai liian pienessä uikkarissaan (tarkennus: tämä ei siis ollut mainos, että tulkaa katsomaan). Kokoni ei ole ihan sama kuin kymmenen vuotta sitten, jolloin uikkari hankittiin.

Bikinit voisivat olla vähän paremmat...jos ei käy kuten kerran uimahallissa - silloiset bikinit napsahtivat edestä keskeltä kahtia jo pukemisvaiheessa. Tuolloin kiikutin 2-vuotiaan Naakan pikapikaa uimahallin puolelle hra:n hoiviin, ja ei kun uikkaria vuokraamaan!

Toivottavasti kylpyläreissu sujuu kuitenkin rennoissa merkeissä, ja kaikki nauttivat. Lihakseni tykkäävät saunasta ja uimahallista tulehtunutta olkapäätä lukuun ottamatta. Koska olkapää on pakko ottaa mukaan, se käyttäytyköön kunniallisesti!

Mukavaa lauantaita kaikille!

PS. Kuvan "kylpylä" ei ole Flamingo, vaan poreamme hotellihuoneessamme Prahassa ;)




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe