Grillijuhlia puutarhapalstoilla sekä nukkuminen

Olen havainnut olevani aina perjantaisin todella väsynyt. Viikot ovat aika raskaita etänäkin, ja perjantai-iltapäivästä alkaen olen miltei puolinukuksissa.

Onnistuin kuitenkin käymään vielä illalla pitkähköllä kävelylenkillä. Poikkesin myös puutarhapalstalla. Ilokseni totesin, että istuttamiani narsisseja ja tulppaaneja on nyt nupulla - varsinkin narsissit aukeavat varmaan jo näinä päivinä.

Ei niin iloksi, totesin myös, että usealla puutarhapalstalla oli käynnissä juhlat. En siis vastusta juhlimista, mutta nyt korona-aikaan joukkogrillaukset (vaikutti siltä, ettei kyseessä ollut yhden talouden ihmiset missään porukassa, väärässä voin toki olla) voisi jättää vähemmälle.

Ongelma ei ole joukolla juhliminen sinänsä. Kuitenkin, jos jollakin riskiryhmäläisellä on palsta siinä vieressä, ei hän voi käydä hoitamassa omaansa, koska ihmisjoukkoja pitää vältellä. Kuulun itse astmani takia riskiryhmään, mutta onneksi palstani oli kaukana porukoista.

Kukkien havaitsemisen ja grillijuhlien paheksumisen jälkeen pääsin miltei heti (suihkun ja pienen telkkarinkatselun sekä lukemisen kautta) nukkumaan. Nukuin yhteen menoon 10 tuntia. Viikonlopun aloituksena se on todella hyvä.

Tähän viikonloppuun kuuluu luultavasti hieman ostoksilla käyntiä (puutarhailuun liittyen). Isommat hankinnat, kuten suunnitellut viinimarjapensaat, täytyy hankkia myöhemmin jostakin automatkan päästä.

Lisäksi poikkean lelukaupassa, tyttäreni 7-vuotissyntymäpäivä lähestyy :) Hän muuten saa lahjaksi oikean puhelimen, mutta koska esimerkiksi syntymäpäiväjuhlat jäävät pitämättä, tulee hänelle toinenkin lahja. Tekee mieli hemmotella, Naakan vuosi on mennyt todella hyvin.

Sunnuntaina on luultavasti luvassa ainakin mullan kärräämistä palstalle. Tilasin 300 litraa multaa, ja tarkoitus on vähintäänkin rakennella yhtä kasvimaata. Suunnitteilla on tänä kesänä myös lisätä hieman kukkapenkin "varustelua" Siellä kasvaa nyt jopa maksaruoho :D

PS. Naakka arvelee, mitä hän mahdollisesti saa lahjaksi, mutta ei kuitenkaan tiedä varmasti.

PPS. Ajattelin kokeilla hiusdonitsin ompelua - minulla on siihen tarvittavaa kangasta ja kuminauha

PPPS. Aion käydä kurkkaamassa, jos kirjakaupassa olisi hyviä ompeluoppaita aloittelijoille. Normaalioloissa käyttäisin kirjastoa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe