Muistelua, mutta ei onneksi vain sitä!

Yllätin itseni ja Naakan muistelemasta teatterissa käyntiä. Se oli syksyllä puolitoista vuotta sitten. Me kävimme katsomassa Koiramäen Suomen historian. Touhi oli vielä liian pieni osallistumaan, mutta me me Naakan kanssa nautimme täysin siemauksin.

Tänä syksynä olisi ollut ehdottomasti Touhin vuoro. Hän on satuiässä, ja nauttisi luultavasti teatterista todella paljon. Jopa päiväkodissa kiertävät teatteriryhmät ovat nyt tauolla, joten hän ei ole saanut teatterista edes maistiaisia.

Muistelumme heräsi, kun luin Naakalle iltalukemiseksi Miiru tanssii - kirjaa (kirjahyllystä ysäriltä). Siinä tanssijan urasta haaveillut Miiru muuttaa Lontooseen isotätinsä luokse käydäkseen balettikoulua. Olen itsekin nauttinut näiden lukuhetkien nostalgiasta valtavasti.

Kun aika tästä paranee, varaamme ehdottomasti liput teatteriin koko perheelle!

Minulla oli täysi työviikko, ja aloinkin olla perjantaina melkoisen väsynyt. Tänään heräsin ärsyttävän aikaisin, enkä viitsinyt enää jäädä kipeän selän kanssa makaamaan. Tänään on aikaa nukkua vaikka päiväunet, jos siltä tuntuu.

Naakka skippasi alkuviikosta etäpartion - luulen, että hän on vähän kyllästynyt. Kuvittelisin myös, että jos lähipartio onnistuisi, hän menisi tapaamisiin mielellään. Minusta skippaaminen on ok, Naakka on osallistunut melkein kaikkiin partiokokouksiin syksystä lähtien. 

Minulla olisi tänään vähän yhdistysasioita hoidettavana (ei onneksi yli voimien) ja multaa pitäisi tilata puutarhapalstalle (jee, puutarhakausi alkaa ainakin jossain vaiheessa). Tosin kohta pitäisi alkaa aivan järkyttävä lumipyry :D 

Minulla on edelleenkin kevätvaatteiden setviminen vähän kesken. Naakalla on nyt, luojan kiitos, varsilenkkarit, mutta Touhilla ei. Takkeja ja housuja on jo melkein tarpeeksi - jopa rva:lla on välikausihousut. 

"Kirppiskaappi" on varsin täysi edelleen, joten sitäkin voisin vähän työstää tänä viikonloppuna tyhjemmäksi. Ehkäpä koitan jopa pistää jotakin kirppisryhmään myyntiin. Ylipäätään, muutama muukin paikka kaipaisi meillä siistimistä.

Elämässä on sinänsä ihan mukavaa, että on puuhasteltavaa. Olen kuitenkin huomannut, että se muuttuu stressitekijäksi kiireen ja paineen alla. Siksi olen opetellut jättämään projektit (kuten sen kirppiskaapin) sivummalle, jos on oikein kiire. Katsotaan, mihin kaikkeen tänään ennätän :)

PS. Meille on tulossa pieni kirjalähetys - haen sen tänään, ihanaa :)

PPS. Olemme tiettävästi selvinneet taas yhden viikon ilman koronaa. Terveiset päättäjille: eristäytyminen on todella hankalaa, mikäli työ on lähityötä, ja perheessä on koulu- ja päiväkoti-ikäinen lapsi.

PPPS. Arjen tiimellyksessä huomasin, etten ole kuunnellut pitkään aikaan musiikkia. Olen jopa ajatellut, että voisin kerrata hieman klassista musiikkia. Kerron, mikäli suunnitelma etenee. 

PPPPS. Naakan piirtämisharrastus (mainiota) on revennyt joka suuntaan. Nyt on menossa kansallispukuvillitys. Hän on piirtänyt varmaankin sata hahmoa eri kulttuurien kansallispuvuissa. Mallit hän katsoo tietokoneelta.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe