lauantai 4. marraskuuta 2023

Polskimista, lukemista, lemmikkieläinten hoitamista

Naakan kanssa olemme treenanneet uintia. Naakka on kehittynyt valtavasti. Tällä viikolla uimassa oli ystävä mukana, joten en niinkään ollut opettajan roolissa :) Havaitsin, että uskallus kaikkeen on kasvanut. Toki Naakka on varovainen ja hyvä niin.

Naakka joka kävi hyppyaltaassa kastautumassa! Hän piti sen aikaa metallisesta kaiteesta kiinni :) Sukeltaminen kiinnostaa ja uintikin on kehittynyt. Kylmäaltaassa käynti säännöllisin väliajoin kuuluu asiaan :D 

Naakka tykkää istua saunassa. Minustakin se on aina ollut mukavaa. Kun saunaa ei ole omassa kodissa, se on erilaista ja jännittävää. Hälinätaso hallissa on niin korkea, että on mukavaa olla käynnin aikana myös rauhallisessa tilassa.

Samaisen lapsen kanssa olen jopa innoissani, kun on tämä aika vuodesta ;) Hän alkaa olla kiinnostunut kummitusjutuista ja kauhusta. Touhin kuullen sellaisia ei voi kertoa, mutta Naakka tuntuu olevan asian suhteen coolimpi kuin minä aikanaan. 

Hän myös kertoi, että haluaisi lukea kauhuromaanin. No, minä varasin hänelle kirjastosta yhden osan Kauhujuttu  -sarjaa, löytyi kirjavarastosta. Tiedän, että uudempia on, mutta eiköhän niihin päästä, mikäli Naakka mieltyy genreen.

Koulussa oli Halloween-tapahtuma. Kumpikaan lapsistani ei halunnut pukeutua - Naakka halusi kuitenkin mustat vaatteet. Omalle pikkuluokalle sai viedä herkkuja nyyttärimeiningillä. Se oli kummallekin yllättäen oikein mieluista ;) 

Akvaarion suodatin on nyt viimein siivottu. Se olikin sottaisessa kunnossa. Pohjan imurointi on tosin vielä tekemättä. Leväongelma kiusaa edelleen, mutta se on yleensä helpottanut loppuvuoden aikana, joten olen toiveikas.

Yksi sauvasirkka siirtyi ajasta ikuisuuteen. Meditatiivisimmilla lemmikeillä näkyy olevan vuosikello, jonka mukaan ne uudistuvat. Kolmen vanhan seurana on kolme uutta pientä, joista iäkkäin alkaa sopia poistuneen paikalle.

Gerbiilit ovat nauttineet uudesta pohjamateriaalista - hankin vaihteeksi sellaista (ei koko pohjalle), jossa on isoja puunkappaleita. Niitä voi jyrsiä ja ehkäpä tunneleiden rakentaminen helpottuu tai muuttuu ainakin erilaiseksi. Albi, Sahpan ja Puolukka näyttävät tykkäävän kaikesta uudesta tekemisestä. 

PS. Uimassa oli samaan aikaan myös eräs julkkis, olipas jännää!

PPS. Kun se Kauhujuttu -kirja tulee, taidan lukea sen itsekin :D 

PPPS. Minulla oli lemmikkieläinten kanssa pitkään väsymystä, mutta nyt homma on taas alkanut motivoida enemmän. Harrastus tai oikeastaan elämäntapa on pitkäjänteinen, ja välillä tulee heikompia kausia. Nyt tuntuu taas mukavalta :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nelosten tanssit ja epätavallinen viikko

Voisi jopa sanoa , ettei meidän perheessä ole juhlittu Suomen itsenäisyyttä koskaan näin monipuolisesti. Keskiviikolle, varsinaiselle itsenä...