Rimpula :)




Tällainen pieni rimpula on kuulunut rva:n elämään aina loppuvuodesta 2015 alkaen! Toisin sanoen, mikäli kaikki sujuu hyvin, minusta ja puolisosta tulee tänä vuonna toisenkin lapsen vanhempia ja Naakasta isosisko.

Alku ei ole ollut ihan helppo. Rva:ta on vaivannut aivan jäätävä raskauspahoinvointi, jonka takia rva oli käytännössä poissa pelistä lähes kaksi kuukautta. Tilanne on muistuttanut lähinnä parin kuukauden yrjötautia, onneksi pahoinvointi on nyt vähän tasaantunut.

Samaisesta syystä rva on ollut koko tammikuun sairauslomalla. Tällä viikolla vointi on jo tasoittunut sen verran, että rva on voinut palata töihin. Vieläkin yököttää, mutta en varsinaisesti oksenna kuin kerran, korkeintaan kaksi päivässä.

Kuntosalilta ja kaikenlaisesta treenistä olen pysytellyt poissa pari kuukautta, voimat eivät ole yksinkertaisesti riittäneet. Tauosta tulee vieläkin pidempi, eipä ole oikein energiaa vieläkään. Se, millaista liikuntaa seuraavina kuukausina harrastan, on vielä pohdinnan alla.

Tällä hetkellä rva ja koko perhe ottavat rauhallisesti. Suhtaudumme uuteen elämään kunnioituksella ja olemme äärettömän iloisia, jos tämä vuosi tuo meille uuden vauvan. Jos kaikki ei sujukaan hyvin, sekin on pakko hyväksyä.

Tällä hetkellä näyttää kuitenkin hyvältä. Kyyneleet tulivat silmiin, kun tämä pieni näkyi ensimmäistä kertaa ruudulla. Hän näytti hyvinvoivalta, kaikki oli tällä hetkellä kunnossa.

Kommentit

  1. Ihana pieni elämänalku. <3 Onnea odotukseen!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos paljon <3 Tuntuu tämä aika ihmeelliseltä, sellaista se alkava elämä on!

    VastaaPoista
  3. Uiii, onnea niin maan mahdottomasti! Tällaiset uutiset ovat aina ihania ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kolarinukke, oikein mahdottomasti kiitoksia <3 Vielä on kuukausien odotus edessä, mutta onneksi kaikki on sujunut tähän asti hyvin.

      Poista
  4. Paljon onnea! <3 Ihana uutinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lentis, kiitos <3 Kyllähän tämä tuo aivan uutta sisältöä tähän vuoteen...

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe