Luvassa rauhallisia sydänkesän hetkiä

Rva on viime ajat painanut viimeisiä hommia ennen lomia. Tämä vuosi on kokonaisuudessaan ollut todella hyvä työvuosi. Olen oppinut paljon sekä alani työtehtävistä työpaikalla että työnteosta kotioloissa.

Pian seuraa ihan vain lomaa ja olemista. Se, kuinka kauan, onkin mysteeri. Voin paljastaa, että laskettu aika on elokuun puolella. Olen jo niin iso ja kömpelössä kunnossa, että toivottua olisi, jos jälkeläinen tulisi maailmaan vähän aiemminkin kuin laskettuna aikana.

Naakka ja puoliso aloittavat kesälomansa juhannuksesta, johon on vielä muutama viikko. Seuraavat viikot, jolloin olen itsekseni kotona vähillä velvoitteilla, aion käyttää lepäämiseen. Raskausaika on ollut niin vaikea pahoinvoinnin, unettomuuden ja muiden oireiden kanssa, että viimeistään nyt on aika ottaa hyvin rauhallisesti.

Minulla on mielessä elokuvia ja sarjoja, joita aion katsella. Kirjojakin luen. Hoidan parveke- ja kasvilaatikkokasveja ja akvaariota. Lähden käymään kodin ulkopuolella jaksamiseni mukaan, fyysinen kantokykyni on nyt aika pieni, mutta paranee sitten syksyllä.

Suomen alkukesä on niin kaunis. Minua eivät haittaa viileät säät, ne ovat pikemminkin hyvin toivottuja. Vähän suren, kun mökkeily taitaa jäädä tänä kesänä vähäiseksi. Siihen liittyvät pakkaukset ja valmistelut vaativat niin paljon työtä. Jos kerran tai kaksi kuitenkin pääsisi...

Lohdutuksena pääsen viikonloppuna ihan itsekseni mökille! Ystäväporukka, jonka kanssa tapaamme vuosittain, kokoontuu viikonloppuna mökkiolosuhteissa.  Pääsen sinne puolison autokyydillä , joten kulkemisen suhteen pitäisi olla helppoa.

Aion nauttia täysillä sekä mökillä olosta että hyvästä seurasta. Meillä on täällä kotiympyröissäkin kaunis luonto, mutta suomalaista järvimaisemaa ei kyllä voita mikään. Otan kameran mukaan ja koitan pitkästä aikaa vähän valokuvata.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe