Elokuvaretki

Eihän se Touhin virustauti mihinkään loppunut. Maanantaina kuume nousi taas 39 asteeseen, ja poika oli kivulias. Maanantain päivystin itkevä poika sylissäni olkkarin lattialla, ja aloin huolestua, kun särkylääke ei tehonnut.

Iltapäivällä, kun puoliso tuli kotiin, veimme Touhin lastenklinikan päivystykseen. Oli kyllä seitsemäs ihme, että olimme ainoat potilaat koko päivystyksessä. Kymmenessä minuutissa tulimme ulos korvatulehdusdiagnoosin kanssa.

Maanantain ja tiistain välisenä yönä Touhi valvoi paljon, ja Naakkakin valvoi ja yski. Nukuimme puolison kanssa ehkä 2 tuntia koko yönä. Tiistaina puoliso oli työmatkalla, ja ukki oli apunani. Kivulias lapsi, olohuoneen lattia ja onneksi jo terveempi Naakka, joka oli jo päiväkodissa.

Eilen selvittiin jo vähän vähemmillä korvakivuilla. Särkylääkkeet olivat Touhilla huipussaan, kuume pysytteli onneksi poissa. Maito ei juurikaan maistu, sitä on pitänyt juottaa usein mutta vähän kerrallaan.

Hissuttelimme Touhin kanssa jälleen olohuoneen lattialla.

Iltaan mennessä aloin olla niin kypsä sairausputkeemme, että karkasin puolison kotiuduttua elokuviin pariksi tunniksi. Kävin katsomassa Tom of Finland -elokuvan. Täytyy sanoa, että enpä ole pitkään aikaan nähnyt niin hyvää elokuvaa.

Lisäksi, en kyllä ole tiennyt kyseisestä henkilöstä paljoakaan. Kiinnostus heräsi, samaten puolustamisen halu ihmisten oikeuteen elää rauhassa sellaisena kuin on. Olin vaikuttunut.

Rva:lle on myös ihmeellistä, kuinka niska sallii nykyään näinkin suuren vapauden kuin elokuvissa käymisen. Vuosia se oli mahdotonta tai vaikeaa, nyt tein teatterikeikan muina miehinä, kuten muutkin normaalit ihmiset. Asteittainen niskaoireista toipuminen sekä elokuvateattereiden hyvät istuimet takasivat myös rva:lle mukavan katselutuokion.


Kommentit

  1. YMPÄRISUUNNITELMA SINGLEILLE, SYRILLE JA HERPEILLE, Hv / Aids 5 vuotta sitten minulla oli syyliä, minua hoidettiin nesteellä, jota levitettiin syyliin, jotka jatkoivat kasvua ja leviämistä ... Seuraavat 2 lääkäriä tekivät laserleikkauksen niiden poistamiseksi. Vuosi leikkauksen jälkeen he kasvoivat takaisin lähelle paikkaa, missä ensimmäiset olivat, joten minulle lopulta kerrottiin, että se oli SHINGLE. Minulla on ollut se hyvin kauan, sain sen huijattavalta poikaystäväni kädeltä ja sain selville, että hän oli myös saanut tartunnan ja lopetin välisen suhteen. Syylät olivat niin hämmentyneitä, koska ne alkoivat levitä kaikkialle. Olen käsitellyt näitä asioita hyvin kauan. Viimeinen hoito, jonka otin, oli noin 2 vuotta sitten, ja hain luonnollista hoitoa Dr.JAMESin yrttilääkkeeltä, viikko hoidon levittämisen jälkeen kaikki syylät olivat poissa. Nyt on 2 vuotta ja muutama kuukausi, minulla ei ole yhtäkään syyliä tai mitään SHINGLE-oireita. wow "" se on hienoa, tohtori JAMES on vihdoin parantanut minut. Jokainen, joka asuu SHINGLESin kanssa, ottaa yhteyttä Dr.JAMESiin luonnollisiin hoitoihin. Tätä kasviperäistä lääkettä on helppo juoda ilman sivuvaikutuksia. Dr.James on parantanut sairauksia, kuten Parkinsonin tauti, skitsofrenia, keuhkosyöpä, rintasyöpä, kolo-peräsuolisyöpä, verisyöpä, eturauhassyöpä, epilepsia Dupuytrenin tauti, keliakia, Creutzfeldt – Jakobin tauti, aivojen amyloidiangiopatia, ataksia, niveltulehdus, Amyotrofinen lateraaliskleroosi, fibromyalgia, fluorokinolonimyrkyllisyys
    Oireyhtymä Fibrodysplasia Ossificans ProgresS skleroosi, kohtaukset, Alzheimerin tauti, lisämunuaiskuoren karsinooma Astma, allergiset sairaudet, Copd, glaukooma, kaihi, makulaarinen rappeuma, sydän- ja verisuonisairaudet, keuhkosairaudet. , Verenpainetauti, Lymen tauti, verisyöpä, aivosyöpä, rintasyöpä, keuhkosyöpä, munuaissyöpä, HIV / aids, herpesvirus, hepatiitti B, maksatulehdus, diabetes, fibroosi. Ota yhteyttä tohtori Jmaesiin, joka paransi minut sähköpostitse [drjamesherbalmix@gmail.com]. .

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe

Lastenhuone - tavaranvähennys