Ajatukset työssä - viikko

Voi että, mikä viikko on ollut! Ensinnäkin, tuntuu että ajatukset ovat olleet työssä kaikkina hereilläoloaikoina. Lisäksi olen nukkunut tällä viikolla poikkeuksellisen huonosti. Mielialani on sen sijaan ollut hyvä :)

Työpaikalla viikko on ollut poikkeuksellinen - olemme tehneet yhtä spesiaalijuttua koko viikon, eli työpäiviin ei ole lounastaukoa lukuun ottamatta kuulunut mitään, mitä tavallisesti tehdään. Tämä on tiennyt uusia työskentelytapoja, uusia aiheita sekä paljon uusia ihmisiä.

Rva:lle viikko on ollut oikeastaan aika huippu - olen päässyt työskentelemään hyvin itsenäisesti sellaisten aiheiden parissa, joissa on hyötyä sekä koulutuksestani että aiemmista työtehtävistäni. Mielestäni viiko sujui oikein hyvin.

Miksi en ole pystynyt irtautumaan? No, aikuiselle ihmiselle on psyykkisesti varsin kuormittavaa työskennellä viikko eri työtehtävissä, asemassa ja -ihmisten kanssa kuin tavallisesti. Tekemisiään joutuu koko ajan ajattelemaan, ja siksi asiat pyörivät mielessä vapaa-ajallakin.

Ensi viikolla palataan taas normaaliin rytmiin, mikä on tässä vaiheessa viikkoa jo tervetullutta, siis viikonlopun jälkeen tietenkin.

Fyysisesti viikko on ollut omalla tavallaan haastava. Seisoin jalkojeni päällä enemmän kuin tavallista, ja jouduin olemaan aika paljon kumarassa. Arvatenkaan rva:n yläselkä ei tykännyt tästä yhtään, ja koitan rentouttaa & liikutella kyseistä ruumiinosaani viikonlopun aikana.

Jatkan myös edelleen liikkumista, nyt heikko fiilis on onneksi poistunut, ja esimerkiksi kävelyä on tullut kuvioon aiempaa enemmän. Tänä viikonloppuna pääsen luultavasti lenkille molempina päivinä, vaikka lapset ovat minulla myös.

Viikonloppuna olisi ihana kyetä tehdä ainakin seuraavia asioita: Ulkoilla lasten kanssa joka päivä. Valmistaa tzatsikia (söin lounaalla, tuli himo) ja tilata uusi kevättakki!  Minulla on loppukevään ja alkusyksyn suhteen pienimuotoinen takkikriisi - olisi mukava hankkia vähän siistimpi takki...olemassa oleva on varsin urheilumallinen, ja esimerkiksi matkalle Pietariin haluaisin vähän, hmm, hienostuneemman. Kotiäitivuosina ei tullut todellakaan panostettua tällaiseen vaatevarusteluun.

PS. Pietarin-matka todella lähestyy - sunnuntaina kokoonnumme matkaseuran kanssa suunnittelemaan, mitä aiomme tarkalleen lomalla tehdä.

PPS. Mainiota...keksin juuri Naakalle synttärilahjan - toivottavasti hän pitää siitä :)

PPPS. Lapsilla on viimein päiväkotikuvaus! Nyt täytyy enää muistaa valmistella sopivat varusteet.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe

Lasten kaverit kylässä - ruokailu