Alkuviikon tekemisiä ja talkoohenkeä

Maanantai-iltana Naakkanen ilmoitti menevänsä ukille kahdeksi yöksi - näin tapahtui. Tänään aamupäivällä hänet haetaan sieltä pois. Ei ole soitellut, soitin kerran eilen aamupäivällä, mutta olivat niin kiireisiä, että puhelu päättyi lyhyeen :D

Touhi on ollut pari päivää ainoana lapsena, hän on selvästi viihtynyt. Jo kaksi lasta ovat eräänlainen lauma (varsinkin jos aikuinen ei ole nukkunut tarpeeksi). He viihtyvät jo nykyään melko hyvin yhdessä, mutta kaipaavat selvästi myös hieman aikaa erossa toisistaan.

Mitähän olemme tehneet:

- Maanantaiaamuna koitettiin käydä palomuseossa Erottajalla, ja museo  oli sopivasti suljettu lomasesongiksi.  Käytiin sitten vain jättämässä Naakka ukille. Touhi ei ole vielä paljon ukkilassa käynyt, nyt hänkin jo lupasi mennä sinne vähäksi aikaa oikein pian. Päivällä käytiin palstalla ja illan minä ja Touhi vietimme kaksistaan.

- Tiistaina kävimme Touhin kanssa kaupassa, apteekissa ja optikolla varaamassa minulle aikaa. Syömisen jälkeen raivasin lastenhuonetta, sitten lähdimme taas palstalle (samat hommat, Touhin iskä oli hoitamassa Touhia - he osallistuivat kitkemistalkoisiin ja saivat palkaksi makkaraa ja kylmää juomaa)

- Nyt keskiviikkona minulla on ohjelmassa ruuanlaittoa, keittiön raivaamista ja optikolla käynti. Aion hankkia pitkästä aikaa piilolinssit. Naakkanen saapuu kotiin, eli varmaankin teemme normijuttuja kotona ja käymme ulkoilemassa.

Minulla on jälleen ollut liikkuvuusongelmia yläselän kanssa, ja pyrin saamaan erilaiset kiertoliikkeet enemmän mukaan rutiiniin. Kipuja oli viikonloppuna enemmän kuin tarpeeksi, nyt hieronnan jälkeen tilanne on taas ollut vähän helpompi.

Liikkeellä olen varmaankin tarpeeksi - askelmittariin tulee se 10 000 askelta joka päivä. Talvella näitä lukemia oli huomattavasti hankalampi saavuttaa, mutta nyt viljelypalsta pitää liikkeellä kuin itsestään.

Asuntoautomatka häämöttää myös. Minua ei yhtään jännitä reissuun lähtö, koska teimme harjoitusmatkan toukokuussa. Lastenhuonetta raivatessani olen todellakin Sitä mieltä, että haluan kotiympyröistä hetkeksi pois ;)

PS. Touhi on alkanut jo hitusen verran pissaamaan pottaan ja pönttöön. Hän ei ole edelleenkään kovin kiinnostunut asioita.

PPS. Kävimme myös Verkkokaupassa ja samalla näköalatasanteella katsomassa vanhaa hävittäjää. Touhi oli kiinnostunut, Naakkaan iski korkean paikan kammo.

PPPS. Petuniani näyttävät jo aika komeilta. Sotkukasa etualalla on vesimelonin taimi - katsotaan, päästäänkö tänä kesänä kukka- saati sitten hedelmävaiheeseen saakka.







Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe

Lastenhuone - tavaranvähennys