7-vuotias, kuluneet vuodet ja oma peilikuva

Wuhuu, sain puhelimeni takaisin! Minulla olisi paljon kaikenlaista kuvattavaa tänne blogiin, mutta vielä en saa näppärästi kuvia siirrettyä, koska dropbox ei vielä toimi. Olin todella helpottunut, että puhelimen huolto meni vielä takuun piikkiin, nyt se ottaa latausta normaalisti.

Eilen vietimme Naakkasen 7-vuotispäiviä hyvin pienellä joukolla isovanhemmilla ilman isovanhempia (ilman koronakontekstia edellinen lauseeni kuulostaa täysin älyttömältä).

Naakka syntyi 7 vuotta sitten todella kylmään toukokuuhun. Sairaalassa ollessamme vuodenaika vaihtui ja kävelimme kotiin Kätilöopistolta talvivaatteissa yli 20 asteen lämmössä.

Nämä seitsemän vuotta ovat olleet samalla elämäni ihanimpia ja toisaalta tapahtumarikkaimpia ja raskaimpia. Kokonaisuutena voin sanoa, että kun katselen 7-vuotiastani, katselen ihmettä <3 En voi käsittää, että meidän, hänen vanhempiensa ja hänen itsensä yhteistoiminnan tulos on noin täydellinen, pieni ihminen.

Naakka sai tänä vuonna kassillisen lahjoja. Kaikki olivat kuulemma mieluisia. Isoin lahja oli tietenkin se puhelin. Sen lisäksi tuli LOL pallo ja Monopoli sekä jokin pestävä karvapallo, josta tuli kuivatessa kissa :D Myös jotakin Harry Potteriin liittyvää oli paketeissa ;)

Meillä oli myös kakku, ilmapalloja ja sydämenmuotoisia tähtisädetikkuja. Kaverisynttärit on luvattu myöhempään syksyyn, mikä on sitten joskus...

Toisen ihmeen, itseni katsominen ei ole tällä hetkellä aivan yhtä mairittelevaa. Minulle on siunaantunut jälleen pari lisäkiloa. Syynä ei ole korona-aika vaan kaksi hyvin astmaattista kuukautta. En ole päässyt liikkuman juuri yhtään.

Nyt sää on lämmennyt ja hengittäminen on hieman helpompaa. Olen hiljalleen lisäämässä päivittäisiä askelmääriä sekä lihaskuntoharjoituksia. Uutuutena on myös venyttely, jota pyrin harjoittamaan hieman joka päivä.

Niskassa tuntuu sama tuttu veitsenpistokipu, kun käännän päätäni oikealle. Taidan elää sen kanssa loppuelämäni.

PS. Sekä koulutusasia että asuntoasia ovat vielä auki.

PPS. Puutarhapalstalla on sentään samperin hauskaa!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe

Lastenhuone - tavaranvähennys